منصور رضوانی جلال در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه ۴۲۰ واحد صنایع تبدیلی کشاورزی در استان همدان مجوز فعالیت دریافت کرده اند؛ گفت: این واحدها از جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت با ظرفیت جذب چهار میلیون تُن مواد خام مجوز دارند و در حال فعالیت هستند.
رضوانیجلال به فعالیت ۶۸ واحد سردخانه محصولات کشاورزی با ظرفیت ۱۸۶ هزار تُن و ۵۶ واحد فرآوری و بستهبندی کشمش با ظرفیت ۹۲ هزار تُن در استان همدان نیز اشاره کرد و گفت: بیش از یکهزار و ۵۲۴ واحد صنعتی دامپروری و پرورش طیور در استان همدان فعال است.
وی فعالیت ۸۶۷ مزرعه پرورش ماهی سردآبی و گرمآبی، ۹ واحد پرورش بچه ماهی با ظرفیت ۲۱ میلیون قطعه و ۵۶ واحد تکثیر و پرورش ماهیان زینتی با ظرفیت ۴.۲ میلیون قطعه را از دیگر ظرفیتهای کشاورزی استان همدان برشمرد.
رضوانی جلال با بیان اینکه در سند راهبردی توسعه استان همدان و طی برنامه سه ساله توسعه بخش کشاورزی با ۱۱ عنوان برنامه مدنظر قرار گرقته است، گفت: اجرای طرح داربستی باغهای انگور در قالب طرح فَراز، سرشاخهکاری درختان گردو و انگور، توسعه صنایع تبدیلی، توسعه سیستمهای نوین آبیاری، افزایش تولید گوشت قرمز و سفید و توسعه کشت دانههای روغنی در این سند تدوین شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر ۵۷ طرح بزرگ در بخش کشاورزی با سرمایهگذاری حدود پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان و ۳۰ میلیون یورو در این استان در دست اجرا است که برای هفت هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد، گفت: هفت برنامه و ۳۱ طرح نیز در قالب برنامههای اقتصاد مقاومتی در دست اجرا است.
نظر شما