به گزارش بازار به نقل از استانداری فارس، عنایت الله رحیمی در جلسه بررسی وضعیت پروژه های ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در استان فارس که با حضور معاون عمرانی طرح های زیربنایی بنیاد برکت، معاون تامین نهاد ها و مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت و مدیر نظارت و کنترل پروژه های بنیاد برکت برگزار شد، با اشاره به کمک های ستاد در زمینه های مختلف از جمله جبران خسارت های ناشی از سیل و زلزله و همچنین اختصاص کمک های نقدی و غیر نقدی به آسیب دیدگان و نیازمندان در دوران شیوع کرونا از این همکاری ها تقدیر کرد.
استاندار فارس همچنین با بیان اینکه از گذشته تا کنون تفاهم نامه هایی با ستاد اجرایی فرمان امام در دستور کار قرار گرفته است، عنوان کرد: در راستای رفع بخشی از مشکلات شهرستان کازرون که یکی از این تفاهم ها است، اقدامات خوبی انجام و تعداد زیادی از تعهدات ستاد تاکنون عملیاتی شده و بخشی نیز باقی مانده که مجموعه مدیریت استان فارس همواره مبنا را بر انجام همه تعهدات خود در تفاهم نامه گذاشته و در حال حاضر نیز تعهداتی مغفول نمانده است.
وی به تفاهم نامه های استانداری و ستاد اجرایی فرمان امام در سایر شهرستان های استان اشاره کرد و با بیان اینکه تعداد زیادی از آنها تا کنون انجام شده است، افزود: ممکن است عدم ارتباط مستقیم مدیران دستگاه ها با ستاد اجرایی فرمان امام سبب انجام نشدن بعضی امور باشد که به منظور رفع این نقیصه کمیته استانی تشکیل می شود که با برگزاری جلسات هر سه هفته یک بار به بررسی وضعیت پروژه ها می پردازد و گزارش ماهانه را به ستاد ارائه می کند.
رحیمی ضمن تاکید بر ضرورت سرعت بخشیدن به انجام پروژه های کازرون به ویژه آب رسانی به انارستان و همچنین تکمیل بیمارستان نیریز ابراز امیدواری کرد: همه تعهدات موجود تا دهه فجر امسال به اتمام برسد و شاهد بهره برداری از این پروژه ها در راستای خدمت رسانی بیشتر به مردم باشیم.
وی گفت: در زمینه نوسازی و ساخت مدراس جدید نیز سازمان نوسازی از کمک ها و تعهدات ستاد اجرایی استفاده کند که حدود ۱۲ مدرسه در کازرون جز این موارد تعهدات است و باید تا دهه فجر به اتمام برسد و افتتاح شود.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به پروژه های نیمه تمام ستاد اجرایی فرمان امام در استان، بر ضرورت تکمیل پروژه های دارای پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا تاکید کرد و افزود: این اقدام از پراکندگی سرمایه های ستاد جلوگیری می کند و اجرا سایر پروژه ها نیز پس از تکمیل و بهره برداری این دسته از پروژه های با پیشرفت فیزیکی بالا ادامه می یابد.
وی همچنین یادآور شد: مدیریت استان از مولد سازی هر گونه اموال و املاک ستاد اجرایی فرمان امام در استان فارس استقبال کرده و به انجام این امر کمک می کند. دکتر رحیمی اظهار کرد: انتظار داریم ستاد اجرایی کمک بیشتری به پیشبرد طرح های اقتصادی به ویژه طرح های اشتغال روستایی داشته باشد.
وی با بیان اینکه شهرستان خرامه به عنوان شهرستان پایلوت منطقه توسعه نیافته استان فارس در نظر گرفته شده و دولت تا کنون اقدامات خوبی در این منطقه انجام داده است، خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری خرامه در سال ۹۱ بیش از ۳۰ درصد بود که امروز به ۱۲ درصد کاهش یافته است ؛ بنابراین کمک های بیشتر ستاد اجرایی فرمان امام سبب خواهد شد این شهرستان به عنوان الگویی مناسب در کشور مطرح باشد.
استاندار فارس با اشاره به وجود بیش از ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در استان فارس، عنوان کرد: تعداد زیادی از این شرکت ها به مرحله تجاری سازی تولیدات وایجاد ارزش افزوده رسیده اند و به نظر می رسد کمک در این زمینه علاوه به ایجاد اشتغال برای قشر تحصیل کرده استان، برگشت سرمایه ستاد اجرایی را نیز تضمین خواهد کرد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب سال جاری را به عنوان سال جهش تولید نام گذاری کرده اند ، بر ضرورت سرعت بخشیدن به برنامه های اقتصادی تاکید و خاطرنشان کرد: پیشرفت ۱۴ درصدی فعالیت های ستاد اجرایی فرمان امام در استان فارس پیشرفتی اندک است که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد سرعت دو چندان این فعالیت ها باشیم.
وی بیان کرد: بی تردید بهره گرفتن از ظرفیت تعاونی های تولیدی و صندوق های خرد کشاورزی و... اثرگذاری فعالیت های ستاد اجرایی را چند برابر خواهد کرد. استاندار فارس در پایان تاکید کرد: مجموعه مدیدرت استان از هر گونه همکاری برای پیشبرد فعالیت ها و پروژه های ستاد اجرایی فرمان امام در استان استقبال کرده و نهایت همراهی را خواهد داشت.
نظر شما