افشین بابا حسینی در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: صنایع دستی به عنوان یک پل ارتباطی بین فرهنگ هر قومی از گذشته تاکنون نقش مهمی داشته که این انتقال دانش و فرهنگ از پیشینیان به نسل حاضر با رویکردهای متفاوتی تا امروز ادامه پیدا کرده است.
وی افزود: صنایع دستی تنها صنعت سبزی است که تمام مراحل تولید آن از مواد اولیه تا محصول نهایی هیچ گونه آلودگی برای محیط زیست ندارد و میتواند با ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای کشور مثمرثمر باشد.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی لرستان عنوان کرد: برگزاری دورههای آموزشی ویژه و مناسبتی مختلف توسط اداره کل میراث فرهنگی، سبب شده افراد جامعه هر چه بهتر و بیشتر با این هنر و صنعت ارزنده آشنا شوند و علاوه بر این که از لحاظ اقتصادی منتفع باشند، یک میراث باستانی را هم حفظ کنند.
وی در رابطه با حفظ و نشر این هنر و صنعت ارزشمند، خاطرنشان کرد: علاوه بر برگزاری نمایشگاهها و بازارچهها و دورههای مختلف آموزشی، با سازمانهایی مثل آموزش و پرورش برای راهاندازی هنرستانهای ویژه صنایع دستی در مقطع متوسطه عمومی و نیز با وزارت آموزش عالی برای راهاندازی رشتههای مرتبط آزمون در دانشگاه و دانشکدهها رایزنیهایی صورت گرفته تا گامی برای علاقه مند کردن و بهتر نشان دادن این صنعت برداریم.
بابا حسینی در رابطه با تسهیلات مربوط به حوزه صنایع دستی، تصریح کرد: پرداخت تسهیلات بیشتر از طریق بانکها و اداره کار صورت میگیرد اما افرادی که به ما مراجعه میکنند و این هنرهای ارزشمند را میآموزند پس از دریافت مدرک به سمت اخذ تسهیلات اشتغالزایی از صندوق کارآفرینی امید و تسهیلات اشتغالزایی روستایی هدایت میشوند.
نظر شما