به گزارش بازار، داوود سعادتی نژاد رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران افزود: در حال حاضر چندان نیازی به واردات لاستیک خودروهای سواری در کشور نیست.
وی اظهارداشت: شاید ۱۰ تا ۱۲ درصد لاستیک خودروی سواری آن هم بیشتر برای ماشین های جدیدی که وارد کشور شده اند واردات صورت گیرد چون لاستیک این نوع خودروها در داخل تولید نمی شود.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران گفت: تولید لاستیک رینگ ۱۷ و ۱۸ در کشور کم است و این سایز بیشتر لاستیک ها اسپورت و شاسی بلند را شامل می شود.
وی افزود: واقع امر اینکه تا خرداد ماه امسال نه از نظر تولید و نه از نظر توزیع لاستیک هیچ مشکلی در کشور وجود نداشت متاسفانه در تیرماه سال جاری به دلیل ارز نیمایی ۵۵ درصد قیمت لاستیک افزایش یافت.
سعادتی نژاد بیان داشت: در حال حاصر لاستیک های که در سطح بازار عرضه می شود به قیمت مصوب است.
وی ادامه داد: دو حرفه مهم در کشور وجود دارد یکی عمده فروش و دیگری خرده فروش است متاسفانه در حال حاضر جای این دو عوض شده یعنی در حوزه توزیع لاستیک عمده فروشی جای خرده فروشی را گرفته است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران گفت: در حال حاضر ۲۲۰۰ عضو خدماتی و لاستیک فروش و همینطور ۳۰۰ نفر نماینده از ۹ شرکت تولید کننده لاستیک خودرو داریم.
وی افزود: این ۳۰۰ نماینده بصورت عمده لاستیک را از شرکت های تولید کننده داخلی دریافت و در بین واحدهای صنفی خرده فروشی جهت عرضه به مصرف کنندگان توزیع می کنند.
سعادتی نژاد بیان داشت: صنف عمده فروش و خرده فروش هریک باید به وظایف خود عمل کنند.
وی ادامه داد: اخیرا اعلام شده که تمام لاستیک های تولید شده بایستی وارد سامانه جامع تجارت شود؛ این راهکار بسیار خوبی برای شفاف سازی است اما با وارد شدن لاستیک به سامانه، عمده فروش توانایی خود در عمده فروشی را از دست میدهد و ناچار به خرده فروشی است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران تهران گفت: عاملان فروش شرکت ها باید نقش توزیعکننده را در بازار داشته باشند اما خود آنها اقدام به خرده فروشی میکنند و مشکلات زیادی برای فعالان این صنف ایجاد کرده اند از اینرو باید فکر اساسی برای این قضیه کرد.
وی افزود: لاستیک رینگ ۱۳، ۱۴ و ۱۵ جزء سایزهای پر مصرف جامعه است و بقیه سایزها در زمره پر مصرف ها قرار ندارند.
نظر شما