به گزارش خبرنگار بازار، رضا نقدی در دیدار ظهر پنجشنبه با معاون عمرانی استاندار سمنان به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای سمنان، ضمن بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای در سراسر کشور دو هزار و ۱۰۰ کارگاه و آزمایشگاه فنی و آموزشی دارد که سهم استان از آنها ۶۰ باب است، بیان کرد: مهارتآموزی و مهارت افزایی رسالتهای مهم این زیرساختهای آموزشی برای جذب دانشجویانت به بازار کار هستند.
وی با اشاره به فراهم شدن زمینههای لازم را برای کسب مهارت ، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای دانشجویان استان سمنان، ابراز کرد: ۶۰ درصد دروس دانشگاه فنی و حرفهای بهصورت کارگاهی ارائه میشود و این به اشتغال آنها پس از تحصیل کمک شایانی می کند.
نیاز به ایجاد آزمایشگاه
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان بابیان اینکه کمبود تجهیزات و کمبود فضای کارگاهی در این دانشگاه احساس میشود، گفت: ارتقای زیرساختها به تربیت بهتر نیروی کار متخصص در جامعه کمک میکند.
نقدی گفت: در استان سمنان چهار دانشکده فنی و حرفهای وجود دارد که دو دانشکده در سمنان به تفکیک جنسیت و دو دانشکده در شهرستانهای شاهرود و امیرآباد دامغان است که درمجموع با چهار هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیئتعلمی و استاد حقالتدریس ارائه خدمت به دانشجویان و جامعه میکند.
وی ایجاد ساختمان آموزشی آزمایشگاهی به مساحت دو هزار و ۴۰۰ مترمربع را یکی از مطالبات جدی دانشگاه دانست و تصریح کرد: حمایت استانداری سمنان و سایر دستگاههای اجرایی در این زمینه نیاز است.
به گزارش خبرنگار بازار، در این دیدار از زیرساخت های دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان شامل سالن ورزشی، آزمایشگاه الکترونیک و ... بازدید به عمل آمد.
نظر شما