به گزارش بازار به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار کیوان ظهیری اظهار داشت: کلاهبرداران این بار به سراغ دانش آموزان و والدین آنها آمدند و با ارائه طرحی به اسم «سیم کارت شاد» سعی دارند تا از این گروه از افراد کلاهبرداری کنند.
وی افزود: کلاهبرداران با حضور در جلوی مدارس یا ارسال پیامکهای تبلیغاتی و همچنین فعالیت در فضای مجازی سعی دارند به اهداف شوم خود دست پیدا کنید.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه این افراد به دو روش کلاهبرداری میکنند، گفت: در روش اول، کلاهبرداران از افراد میخواهند که اطلاعات محرمانه خود را برای آنها ارسال کنند و با این روش سعی در جمع آوری اطلاعات آنها دارند.
سردار ظهیری خاطرنشان کرد: در روش دوم، مجرمان با ارسال پیوندها یا لینکهایی در فضای مجازی و درخواست اطلاعات کارت افراد برای تشخیص هویت، حساب بانکی مال باختگان را خالی میکنند.
وی به شهروندان هشدار داد: فریب تبلیغات فروش سیم کارت شاد را نخورند، زیرا اگر قرار باشد سیم کارت دانش آموزی و خدمات رایگانی برای این گروه از جامعه ارائه داده شود از طریق پرتال رسمی اپراتورها و یا وزارت خانههای مربوطه اعلام میشود و مردم به این پیامها و لینکها اعتمادی نکنند.
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در پایان گفت: پلیس به دنبال شناسایی افراد سودجوست و با هرکسی که به هر طریقی این افراد را در رسیدن به اهداف شومشان کمک کند، برخورد خواهد کرد.
نظر شما