به گزارش بازار به نقل از مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، آیت الله احمد مبلغی طی سخنانی که به صورت مجازی برگزار شد، خاطرنشان کرد: ما نباید به گونهای عمل کنیم که زنبورداران و یا تأمین کننده محصولات کشاورزی، دچار فرسایش انگیزهای شوند و انگیزه خود برای تولید و عرضه کالاها را از دست بدهند.
وی اصالت و عدم آسیب رسانی را دو شاخصه مهم کالا برای صادرات ذکر کرد و گفت: برای جلوگیری از جا زدن کالاهای تقلبی به جای محصولات اصیل و بررسی صحت و سلامت کالاها، نیاز به سازوکارها و ساختار خاص داریم.
آیت الله مبلغی اضافه کرد: وزارت کشاورزی با ایجاد سازکارها و ساختارهای معطوف به صادرات و بازاریابی، میتواند در جهت تقویت کشاورزان و ایفای نقش فعال تولیدکنندگان و رفع مشکل آنها برای صادر کردن کالاها، کمک کند.
وی با اشاره به ارتباط مرکز حلال با صادرات کالاها، گفت: مرکز حلال با ایجاد ارزش افزوده بر روی مزیتهای نسبی کالاها، میتواند زمینه صدور بهتر کالا را فراهم کند.
فقیه مجتهد ناظر بر امور حلال گفت: نهادهای حلال برخی از کشورها خواهان انعقاد تفاهم نامهها و توافقهایی برای صادرات کالاها با مرکز حلال هستند، در صورت انجام این توافقها و رفتن تولیدکنندگان به سمت گرفتن آرم حلال، میتوان بحث صادرات کالاها را جدی تر دنبال کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین با تقدیر از دست اندرکاران تولید عسل گفت: قرآن کریم در آیه 114 سوره نحل بعد از «فَکلُوا مِمَّا رَزَقَکمُ اللَّهُ حَلَالًا طَیبًا» از شکرگذاری سخن گفته و فرموده است: «وَاشْکرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ إِنْ کنْتُمْ إِیاهُ تَعْبُدُونَ».
وی ادامه داد: در این آیه چهار ضلع نعمت خدا بودن، عبادات خدا را به جای آوردن، حلال و پاکیزه بودن و شکرگزاری در ارتباط با هم قرار گرفتند و همه چهاربخش نیز در تولید عسل مطرح است.
آیت الله مبلغی خطاب به برگزارکنندگان مراسم گفت: حالا که قصد شکر گزاری دارید آن را با کمکهای مؤمنانه مورد تاکید رهبر معظم انقلاب همراه و هدایایی را برای نیازمندان ارسال کنید.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: چقدر خوب است همه تولیدکنندگان کالاها، یک حرکت شکرگزاری عملی ذیل حرکت مؤمنانه انجام بدهند و اهداف مورد نظر رهبر معظم انقلاب را تحقق ببخشند.
نظر شما