۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
پایان ایمن سازی ۱۷ نقطه حادثه خیز جاده همدان - تهران
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همدان اعلام کرد

پایان ایمن سازی ۱۷ نقطه حادثه خیز جاده همدان - تهران

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همدان گفت: ایمن سازی ۱۷ نقطه حادثه خیز در جاده همدان - رزن- تهران که از سال گذشته آغاز شده بود به پایان رسید.

به گزارش بازار، حمید پرورشی خرم روز سه شنبه بیان کرد: این نقاط بیشتر دوربرگردان های ایجاد شده در جاده ها برای تردد کارکنان شرکت ها و روستاییان را شامل می شود که با تلاش راهداران در یکسال گذشته این تقاطع ها استانداردسازی شد.

وی اضافه کرد: ۵۵ نقطه پرتصادف در این استان شناسایی شده که ۲۲ نقطه آن در پرتردد ترین جاده همدان یعنی همدان - تهران حدفاصل همدان تا سه راهی فامنین بود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همدان ادامه داد: برای ایمن سازی این ۲۲ نقطه پرتصادف در جاده پرتردد همدان - تهران ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شد که ۱۷ نقطه پایان یافت.

پرورشی خرم گفت: پنج نقطه باقی‌مانده نیز به طور میانگین ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون ۶۵ میلیارد ریال برای ایمن سازی این راه ها هزینه شده است.

وی ادامه داد: این نقاط شامل تقاطع آق‌حصار بعد از جورقان، دوربرگردان آق‌حصار، دوربرگردان پتروشیمی، رمپ خروجی آزادراه و تقاطع روستای روعان است که تلاش راهداری تکمیل آنها پیش از آغاز سفرهای تابستانی و اربعین حسینی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همدان با تاکید بر اهمیت ایمن بودن جاده‌ها گفت: علاوه بر پنج نقطه یاد شده، ۲ نقطه دیگر شامل تقاطع پادگان قهرمان و تقاطع صبا نور در محور داش‌بلاغ-اسدآباد نیز در دستور کار قرار دارد. ️

پرورشی خرم گفت: این جاده به دلیل حجم بالای ترافیک و قرار گرفتن در مسیر ارتباطی استان‌های غربی به مرکز کشور، از لحاظ استراتژیک برای حمل و نقل جاده‌ای کشور اهمیت ویژه‌ای دارد.

کد خبر: ۳۳۶٬۷۸۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha