۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
انتقال حساب شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون به استان بوشهر شتاب می‌گیرد
استاندار بوشهر:

انتقال حساب شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون به استان بوشهر شتاب می‌گیرد

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: با پیگیری صورت گرفته، انتقال حساب شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون به استان بوشهر شتاب می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار بازار از بوشهر، ارسلان زارع پیش از ظهر سه‌شنبه در نشست با دکتر میرزایی معاون وزیر تعاون و مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به حضور هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ زیرمجموعه در استان بوشهر اظهار داشت: انتظار بحق مردم استان بوشهر است که اشتغال نیروهای بومی بویژه جوانان و نخبگان استان در این مجموعه‌ها افزایش یابد تا شاهد رضایت مندی مردم باشیم.


وی با تقدیر از دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای انتقال حساب شرکت‌های زیرمجموعه وزارتخانه به استان بوشهر، خواستار تسریع در روند اجرایی این موضوع شد.


استاندار بوشهر ضمن تقدیر از سرعت بخشیدن به پروژه‌های نیمه تمام وزارت تعاون از جمله ۲ خط تولیدی طرح توسعه پلیمر پادجم که در سفر رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید ابراز داشت: تکمیل این پروژه‌ها موجبات رونق بخشی به اشتغال جوانان استان در این طرح‌ها می‌شود.


دکتر زارع یادآور شد: استان بوشهر ظرفیت‌ها و مزیت‌های ارزشمندی در حوزه صنعت وانرژی‌ دارد که با توجه به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال " سرمایه‌گذاری برای تولید"، امیدوارم با افزایش سرمایه‌گذاری و توسعه این صنایع، حوزه تولید و اشتغال استان رونق گیرد.


دکتر میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری نیز ضمن تمجید از همراهی مردم استان بوشهر با صنعت و شرکت‌های زیرمجموعه این صندوق اعم از شرکت‌های کشاورزی و آبزی‌پروری و ....بیان کرد: موارد درخواستی استاندار بوشهر در اسرع وقت، پیگیری و عملیاتی می‌شود تا موجبات رضایت خاطر مردم شریف استان بوشهر فراهم شود.

کد خبر: ۳۳۶٬۷۷۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha