به گزارش بازار، از روز گذشته و با اعلام پیشرفت مذاکرات، مباحثاتی پیرامون احتمال حملات خرابکارانه رژیم صهیونیستی جهت برهم زدن جریان گفتگوها شکل گرفته است. در این خصوص نکاتی قابل ذکر است:
۱. تلاش رژیم همواره و فارغ از وجود یا عدم وجود مذاکرات و نتایج آن، بر انجام ترور و خرابکاری در درون محیط امنیتی جمهوری اسلامی ایران استوار بوده است. این حتی در برخی کیسهای مشخص مانند ترور سردار حاجی زاده (که اخیرا تحلیلهایی از آن دست به دست میشود) نیز پیوسته و در نقاط و زمانهای متعدد، حتی فواصل نزدیک جریان داشته است.
۲. اگر دشمن صهیونیست قصد چنین اقداماتی را داشته باشد، مهم است که به سطح و پژواک آن توجه کرد. انجام اقدامات پنهانِ محدود، نه تنها با هدف برهم زدن مذاکرات نخواهد بود که به مثابه اهرم فشاری برای پذیرش شرایط آمریکاییها خواهد بود.
۳. صحبت از نوع و کیفیت پاسخ به هرگونه اقدام دشمن صهیونی بیفایده است. اینکه گفته شود هشدار پیشینی یعنی فضاسازی جهتِ عدم اقدامِ پسینی، نیز بیمعنا است. در مذاکرات احیای برجام در وین در فروردین ۱۴۰۰ شاهد خرابکاری در سیستم برق تاسیسات غنیسازی شهید احمدی روشن نطنز بودیم که در پاسخ، شاهد اعلام آغاز غنیسازی ۶۰ درصد و جهش فاز جدید جنگ در حوزه خاکستری با زیر ضربه بردن ایستگاههای موساد در منطقه، هدف قرار دادن کِشتیهای لجستیک و جاسوسی رژیم صهیونیستی در گستره خاورمیانه و انهدام مراکز زیرساختی نظامی ارتش رژیم اسرائیل در اراضی اشغالی، بودیم. اکنون نیز کارتهای مختلفی در حوزههای هستهای، موشکی، منطقهای و نظامی وجود دارد که به تناسب هرگونه خباثت دشمن، این کارتها فعال خواهد شد. لازم به ذکر است که تیم مذاکراتی ایران از وجود این کارتها به طور کامل مطلع شده تا با اطمینان از اهرمهای قدرت موجود کشور در مذاکرات حاضر شود.
۴. نیروهای مسلح همچنان آمادگی خود را حفظ کردهاند. یک نشانه آن عدم حضور گسترده یگانهای نیروی هوایی و نیروی پدافندهوایی ارتش در رزمایش ۲۹ فروردین بود. البته این آمادگی، ایستا نیست بلکه فعال و پویا است یعنی نیروهای نظامی کشور صرفاً در حالت آمادهباش باقی نماندهاند بلکه همواره در حال تمرین سناریوهایِ مختلفِ هجومِ دشمن و پدافندِ مناسب در برابر آن و حتی تهاجم به مواضع حریف هستند.
۵. هشدار برای ترور و خرابکاری نباید موجب شود که هر رخداد یا حادثه طبیعی یا معمول را به اقدامات دشمن نسبت دهیم زیرا منجر به کاهش هوشیاری سیستم خواهد شد.
۶. تجربه ثابت کرده که دشمن صهیونی در زمان هشدار بالا یا اقدام موفقی ندارد یا اگر دارد، به شکل و شیوه جدیدی عمل میکند.
۷. سوال مهمی وجود دارد که آمریکا تا چه حد توانایی مهار رژیم را خواهد داشت. زدنِ سفارت ایران در دمشق در فروردین ۱۴۰۳ که یک هدف آن، نابودی مذاکرات در آن مقطع بود، واضحاً با حضور پررنگ رژیم بود. پس از عملیات وعده صادق ۱ و با چرخش معادلات منطقهای علیه رژیم صهیونیستی، خبرها حاکی از تلاش موساد برای یک اقدام تروریستی بود که هم معادلات منطقهای را به سود خود بازگرداند، اما هیچ ردی از آنها باقی نماند.
نظر شما