۳۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴
ابلاغ مصوبه کنکور توسط رئیس‌جمهور

ابلاغ مصوبه کنکور توسط رئیس‌جمهور

رئیس‌جمهور مصوبۀ الحاق یک تبصره به ماده واحدۀ اصلاح و تکمیل مصوبۀ سیاست­ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) را ابلاغ کرد.

به گزارش بازار، براساس این تبصره در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ سابقۀ تحصیلی پایۀ یازدهم با تأثیر مثبت و پایۀ دوازدهم با تأثیر قطعی در نمرۀ کل سابقه تحصیلی لحاظ میشود و سهم نمرۀ کل سابقۀ تحصیلی برای همۀ متقاضیان ۶۰ درصد است.

در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ نتایج آزمونهای نهایی دروس عمومی و تخصصی پایۀ یازدهم و دوازدهم مبنای تشکیل سابقۀ تحصیلی برای همه متقاضیان است و سهم نمرۀ کل سابقۀ تحصیلی ۶۰ درصد با تأثیر قطعی است.

در آزمون سراسری ۱۴۰۶ و بعد از آن نتایج آزمونهای نهایی دروس پایۀ یازدهم و دوازدهم مبنای تشکیل سابقۀ تحصیلی برای همۀ متقاضیان با تأثیر قطعی ۶۰ درصد است.

کد خبر: ۳۳۶٬۱۵۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha