به گزارش بازار، عبدالله فتحاله زاده روز چهارشنبه افزود: وجود بیش از هزار واحد راکد در استان، بر لزوم تلاش مضاعف برای احیای این واحدها و نقش آن در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در استان میافزاید.
وی ادامه داد: سه واحد راکد در زمینه صنایع کشاورزی استان به چرخه تولید بازگشتند که شامل شرکت مهلاله در زمینه پرورش گاو شیری، واحد پرورش گاو شیری ۵۰ راسی و واحد گوساله پرواری ۴۵ راسی است.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی به حمایت از طرحهای صنایع کشاورزی در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و افزود: از جمله این طرحها میتوان به تولید توت فرنگی در پیرانشهر (باغبانی) با ایجاد ۱۰ فرصت شغلی و طرحهای دام و طیور در میاندوآب با پرداخت تسهیلات اعتباری اشاره کرد.
فتحاله زاده با ابراز نگرانی از وجود ۲۳۰ واحد راکد در حوزه کشاورزی استان در ابتدای سال ۱۴۰۴، اظهار کرد: وجود این تعداد واحد راکد، بر اشتغال یکهزار و ۲۰۳ نفر تأثیر منفی گذاشته است.
وی خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی احیای واحدهای راکد را به عنوان یک اولویت اصلی در دستور کار خود قرار داده و تمام تلاش خود را برای بازگرداندن آنها به چرخه تولید به کار می گیرد.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه احیای واحدهای راکد کشاورزی نیازمند همکاری و هماهنگی تمامی دستگاههای ذیربط است، گفت: با حمایتهای دولتی و تلاشهای بخش خصوصی میتوان گامهای موثری در جهت توسعه بخش کشاورزی و افزایش اشتغال در استان برداشت.
نظر شما