۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
صادرات شسپا ۴۰ درصد بیشتر شد| سهم ۱۸.۹ همتی نفت سپاهان از درآمدی ارزی کشور
کدام روانکار بورسی برنده رالی صادرات در ۱۴۰۳ شد؟

صادرات شسپا ۴۰ درصد بیشتر شد| سهم ۱۸.۹ همتی نفت سپاهان از درآمدی ارزی کشور

جمع فروش صادرات نفت سپاهان در سال ۱۴۰۳ از مرز ۱۸.۹ همت گذر کرد که نشان دهنده رشد حدود ۴۰ درصدی نسبت به سال گذشته است.

بازار؛ گروه آب و انرژی: جمع فروش صادراتی ۴ شرکت اصلی تولید کننده روانکار در سال گذشته حدود ۳۷.۲ همت بوده که از این مقدار سهم نفت سپاهان حدود ۵۱ درصد بوده است.

بار اصلی صادرات روانکارها روی دوش شسپا

آمارها نشان می دهد که درآمد صادراتی شرکت تحت مدیریت فرهاد امین دهقان از ابتدای سال مالی تا ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۳ حدود ۱۸.۹ همت بوده که نشان دهنده رشد حدود ۴۰ درصدی نبست به مدت مشابه سال گذشته است. صورت های مالی منتشر شده در کدال حاکی از این است که درآمد صادراتی نفت سپاهان در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳.۶ همت بوده است.

آنگونه که در صورت های مالی آمده مقدار فروش صادراتی ایرانول با نماد شرانل در سال گذشته ۶.۵ همت بوده در حالیکه این رقم در مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۳.۷ بوده است. نفت بهران با نماد شبهرن هم توانسته صادرات خود را از ۳.۸ همت ۶.۱ همت افزایش دهد. نفت پارس با نماد شنفت رشد حدود یک هزار و ۷۰۰ میلیون تومانی را در درآمدهای ارزی خود تجربه کرده و توانسته که فروش صادراتی خود را به ۵.۷ همت رشد دهد

نگاهی به صورت های مالی ۳ پالایشگاه اصلی تولید کننده روانکار نشان می دهد که امین دهقان بهترین عملکرد را در زمینه صادرات داشته است. آنگونه که در صورت های مالی آمده مقدار فروش صادراتی ایرانول با نماد شرانل در سال گذشته ۶.۵ همت بوده در حالیکه این رقم در مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۳.۷ بوده است. نفت بهران با نماد شبهرن هم توانسته صادرات خود را از ۳.۸ همت ۶.۱ همت افزایش دهد. نفت پارس با نماد شنفت رشد حدود یک هزار و ۷۰۰ میلیون تومانی را در درآمدهای ارزی خود تجربه کرده و توانسته که فروش صادراتی خود را به ۵.۷ همت رشد دهد.

روغن های پایه صدر نشین صادرات شسپا

در این میان روغن های پایه با فروش با فروش ۸.۹۴ همت بیشترین سهم از فروش صادراتی این تولید کننده روانکار در کشور را به خود اختصاص داده اند. هر تن از محصول به قیمت ۲۰۰ میلیون ریال فروخته شده است. جالب است که بدانید که مقدار صادرات روغن های پایه در مدت مشابه سال گذشته تنها ۵.۲۴ همت بوده که نشان دهنده رشد حدود ۳.۷ همتی صادرات این محصول در یک سال گذشته است.

روغن های فرآیندی در جایگاه دوم فهرست صادراتی نفت سپاهان قرار دارند. شسپا توانست در سال ۱۴۰۳ مقدار صادرات این محصول را از ۳ هزار و ۱۵۹ میلیارد تومان به ۴ هزار و ۹۸ میلیارد تومان افزایش دهد. هر تن از این محصول در سال گذشته به طور متوسط به قیمت ۲۰۰ میلیون ریال فروخته شده حال آنکه متوسط قیمت هر تن آن در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۵۳ میلیون ریال بوده است.

نفت سپاهان که بزرگترین تولید کننده روغن های صنعتی در منطقه خاورمیانه است، در سال گذشته ۲.۸ همت از محل فروش روانکارهای صنعتی درآمد ارزی را نصیب کشور کرده است.

مقدار فروش صادراتی پارافین هم با رشد حدود ۱.۴ همتی به ۲.۴ همت رسیده است. یک حساب کتاب ساده نشان می دهد که صادرات این محصول در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ حدود ۱۴۳ درصد افزایش یافته است

روغن موتور بنزینی از دیگر محصولات صادراتی یکی از ۴ پالایشگاه اصلی تولید کننده روانکار در کشور بوده که مقدار آن در کدال برای سال ۱۴۰۳ حدود ۲۵۳ میلیارد تومان گزارش شده است.هر تن از این محصول به قیمت ۵۹۷ میلیون ریال فروخته شده است.

مقدار فروش صادراتی پارافین هم با رشد حدود ۱.۴ همتی به ۲.۴ همت رسیده است. یک حساب کتاب ساده نشان می دهد که صادرات پارافین در این مدت حدود ۱۴۳ درصد افزایش یافته است.

همچنین صادرات اسلک واکس هم در این مدت حدود ۱۴۲ میلیارد و فوتس اویل هم ۴۵.۶ میلیارد تومان بوده است.

کد خبر: ۳۳۵٬۵۸۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha