۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
شهرکها و نواحی صنعتی گیلان مشمول قطع برق نیست
معاون اداره کل صمت گیلان:

شهرکها و نواحی صنعتی گیلان مشمول قطع برق نیست

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به برنامه زمانبندی قطع برق در بخش خانگی گفت: این قطعی‌ها در بخش صنعت اعمال نشده است.

به گزارش بازار، سعید اخلاقی افزود: در این میان ممکن است آندسته از واحدهای تولیدی که خارج از شهرکهای صنعتی قرار دارند و فیدر تامین برق آنها با برق مناطق مسکونی و تجاری مشترک است یک تا ۲ ساعت‌ قطعی برق را در روز داشته باشند.

وی با بیان اینکه تاکنون درخصوص قطع برق واحدهای صنعتی داخل شهرکها برنامه‌ای به ما ابلاغ و اعلام نشده است، گفت: اواخر سال گذشته و ابتدای امسال شرکت توزیع برق و وزارت نیرو طبق بخشنامه و اطلاعیه ای اعلام کردند تا ۱۵ اردیبهشت واحدهای تولیدی بدون محدودیت می‌توانند تولید داشته باشند.

وی تصریح کرد: این واحدهای تولیدی درصورت تعدی و افزایش تولید از میزان قدرت برق قرارداد خود مشمول جریمه نخواهند شد تا بخش خصوصی بتواند تاحدودی عقب افتادگی تولید را جبران کند.

اخلاقی ادامه داد: باتوجه به تعطیلی صنایع در تعطیلات نوروز و اینکه بازار تامین مواد اولیه نیز تعطیل بود اگر روند خاموشی ها ادامه دار بوده و شامل حال بخش تولید شود در ادامه سال بویژه در ایام پیش رو که دمای هوا افزایش می یابد شاهد ضربه مهلکی به واحدهای تولیدی خواهیم بود.

وی تاکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاههای متولی امیدوارند در سال جدید و حداقل تا اواخر بهار محدودیت جدی تامین انرژی در بخش تولید چندان جدی نباشد و اعمال نشود تا تولید دچار رکورد نشود.

کد خبر: ۳۳۵٬۴۶۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha