۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
۴۷ هزار و ۸۱۶ تن محصولات دامی در خمین تولید شد

۴۷ هزار و ۸۱۶ تن محصولات دامی در خمین تولید شد

رئیس جهاد کشاورزی خمین گفت: ۴۷ هزار و ۸۱۶ تن انواع محصولات دام و طیور سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

به گزارش بازار، احمدرضا جعفری روز یکشنبه افزود: این محصولات شامل ۲۹هزار و ۸۳۵ تن شیرخام، چهار هزار و ۳۰ تن گوشت قرمز و ۱۱هزار و ۹۵۱ تن گوشت سفید است.

وی با بیان اینکه، یک‌هزار و ۷۴۰ تن تخم‌مرغ نیز پارسال در خمین تولید و روانه بازار شد، عنوان کرد: تولید ۳۰۰ تن عسل از دیگر محصولات تولیدی در این شهرستان است.

رئیس جهاد کشاورزی خمین ادامه داد: پنج میلیون و ۳۰۷ هزار و ۳۶۵ قطعه جوجه‌ریزی در ۲۲ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان در سال جاری انجام و در یک واحد مرغ مادر گوشتی ۶۰۰ هزار قطعه جوجه یک روزه تولید شد.

جعفری از رهاسازی ۷۳۷ هزار و ۷۰۰ بچه ماهی در سال گذشته در خمین خبر داد و گفت: ۹۴۰ هزار تخم چشم زده ماهی پارسال به خمین وارد شد.

وی بیان کرد: ۳۲ هزار و ۴۰۰ تن خوراک دام و طیور با ارز نیمایی نیز طی سال گذشته در خمین توزیع شد.

کد خبر: ۳۳۵٬۰۷۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha