به گزارش بازار، حمیدرضا امانی روز چهارشنبه اظهار کرد: در راستای بررسی و پیگیری مشکلات و موانع پیش روی واحدهای تولیدی مستقر در نواحی صنعتی استان و رصد و پایش همکاران معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان ۲۹ واحد تولیدی با اشتغال ۲۳۸ نفر در سال ۱۴۰۳ به چرخه تولید بازگشتند.
وی با اشاره به اینکه ۲۲ مشاور در کلینک کسب و کار استان کردستان مشغول به فعالیت هستند، افزود: یکی از برنامه های سازمان صنایع کوچک، حمایت و احیای واحدهای تولیدی راکد و واحدهایی است که زیر ظرفیت فعالیت می کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان با اعلام اینکه در سال جاری هم قرار شده ۲۹ واحد دیگر به چرخه تولید بازگردند، ادامه داد: در این راستا و از ابتدای امسال نیز برنامهریزی و روند پایش واحدهای صنعتی استان در دستور کار همکاران معاونت صنایع کوچک و مشاوران مستقر در کلینیک کسب و کار استان قرار گرفته است.
امانی یادآور شد: امیدواریم با تلاش و پیگیری مسئولان استان به ویژه استاندار و همکاری دستگاه قضایی در استان تا پایان سال شاهد تحقق برنامه احیای واحدهای راکد در شهرک های صنعتی باشیم.
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایهگذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب وکار، هزار و ۶۴۲ قرارداد منعقده و بهره برداری از ۷۳۱ واحد صنعتی و کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم بیش از ۱۰ هزار نفر را در کردستان فراهم کرده است.
نظر شما