به گزارش بازار، غلامحسین مظفری روز سهشنبه در آیین افتتاح مجتمع خیام سپهر فولاد نیشابور افزود: همه ظرفیت مدیریتی و توانمندی خراسان رضوی را برای تحقق شعار سال و حمایت از سرمایهگذاری به کار گرفتهایم.
وی ادامه داد: باید تسهیلگر و کمک کننده سرمایهگذاران باشیم و سیستم اداری در کنار تولید و سرمایهگذار باشد.
استاندار خراسان رضوی گفت: بخش خصوصی فعالیت و سرمایهگذاری های بزرگی را در استان شروع کرده است که یکی از آنها پالایشگاه پلاسما با سرمایه ۱۰۰ هزار میلیارد ریال است که از همه ظرفیتها برای توسعه استان در این عرصه نیز استفاده خواهیم کرد.
مجتمع «خیام سپهر فولاد نیشابور» پس از مجتمع فولاد خراسان به عنوان دومین مجموعه فولادی در نیشابور، سالانه ۶۰۰ هزار تن مقاطع فولادی تولید خواهد کرد.
در آیین بهره برداری از این مجتمع فولادی علاوه بر محمد رضا عارف، سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی و تعدادی از مسوولان محلی نیز حضور داشتند.
نظر شما