۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
نظارت‌ بهداشتی دامپزشکی ضامن سرمایه‌گذاری| وجود ۴۱ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان

نظارت‌ بهداشتی دامپزشکی ضامن سرمایه‌گذاری| وجود ۴۱ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی را ضامن سرمایه‌گذاری تولید دانست و گفت: ۴۱واحد مرغداری فعال در استان وجود دارد.

به گزارش بازار، غلامرضا سرگزی روز جمعه اظهار کرد: در سالی که به فرموده رهبر معظم انقلاب با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده، نقش سازمان دامپزشکی کشور در حمایت از سرمایه گذاری "اقتصاد مردم محور" همگام با "سلامت جامعه" بدون واسطه و مستقیم است.

وی افزود: توجه به مسایل اقتصادی همزمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروریست چرا که بیماری‌های مشترک انسان و دام که سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید می‌کند، می‌تواند ضربه اقتصادی تأثیرگذار به اقتصاد یک کشور و تجارت بین المللی آن وارد کند، بنابراین اقدامات دامپزشکی ضامن بقای تولید، اشتغال پایدار و سرمایه گذاری های انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان به افزایش جوجه‌ریزی در استان اشاره کرد و گفت: در یکسال گذشته نزدیک به ۲۸ میلیون قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداری‌های استان انجام شده است.

وی با اشاره به افزایش تعداد مرغداری‌های سیستان و بلوچستان در یکسال گذشته، این تعداد را ۴۱ واحد دانست و بر آموزش بیماری‌های اختصاصی طیور و ارتقاء سطح آگاهی و دانش بهره‌برداران تاکید کرد.

سرگزی ادامه داد: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تامین کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی بوده نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است بنابراین نظارت و مراقبت فعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امریست که بطور مستمر در جریان است که در این راستا پنج هزار و ۷۲۴ نمونه برداری از طیور صنعتی و طیور بومی در جهت ردیابی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان انجام شده است.

وی بیان کرد: با توجه به مهاجرت پرندگان بحث بیماری آنفلوانزا از اهمیت برخوردار بوده و باید رصد و پایش شود که در این خصوص گشت‌های مشترک با کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست در سطح استان انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: با هدف پیشگیری و کنترل بیماری های طیور، مراقبت های فعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها و تالاب ها در حال انجام بوده و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل و نقل و اقدام به جوجه ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد که به طور قطع، همکاری مرغداران و رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی باعث تداوم تولید واحدها و اشتغال زایی مربوطه خواهد بود.

کد خبر: ۳۳۳٬۱۵۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha