۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
نیروگاه های کشور با حداقل راندمان کار می کنند| ادامه مازوت سوزی
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با بازار:

نیروگاه های کشور با حداقل راندمان کار می کنند| ادامه مازوت سوزی

یاسوج_ بهرامی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت:  نیروگاه های کشور با حداقل راندمان کار می کنند.  

محمد بهرامی سیف آباد در گفت و گو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: در حال حاضر، نیروگاه های ما با ۳۵ درصد ظرفیت و حداقل راندمان کار می کنند.

بهرامی با بیان اینکه مصرف مازوت نیروگاه ها بر اساس مجوز تا ۴۵ میلیون لیتر بود، اظهار کرد: با اقدامات انجام شده این میزان مصرف به ۲٠ میلیون لیتر کاهش پیدا کرد.

بهرامی به مبحث اورهال نیروگاه های کشور اشاره کرد و گفت: ناهماهنگی ها و کم مسئولیتی در باب اورهال نیروگاه ها به بحث مدیریت ناترازی انرژی آسیب زد.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس، گفت: در باب مصرف انرژی، شدت مصرف مبحثی قابل توجه بوده و باید برای مدیریت این حوزه اقدامات لازم اجرایی شود.

بهرامی افزود: موضوع ناترازی جدی است، اما شدت بارندگی ها و وضعیت سدها بر میزان ناترازی ها می افزاید.

وی با بیان اینکه همه باید کمک کنیم از این شرایط فعلی ناترازی عبور کنیم، بیان کرد: نگاه ما رفع ناترازی با برنامه ریزی و حرکت تخصصی است.

بهرامی از اقدامات و جلسات متعدد کمیسیون انرژی مجلس در رابطه با کمک به رفع ناترازی انرژی خبر داد و اظهار کرد: کمک همه جانبه، تعامل و هم افزایی را در این محور دنبال می کنیم.

کد خبر: ۳۳۲٬۱۷۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha