۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
ذخایر گاز انبار شده اروپا به زیر ۳۸ درصد رسید

ذخایر گاز انبار شده اروپا به زیر ۳۸ درصد رسید

برای نخستین بار در سه سال گذشته حجم ذخایر گاز موجود در انبارهای گازی اروپا به زیر ۳۸ درصد رسیده است.

به گزارش بازار به نقل از خبرگزاری تاس، نهاد زیر ساخت گازی اروپا اعلام کرد که حجم گاز موجود در انبارهای زیر زمینی اتحادیه اروپا برای نخستین بار در ۳ سال گذشته به زیر ۳۸ درصد رسیده است.

آمارهای موجود نشان می‌دهد از زمان آغاز فصل سرما در اروپا در آخر ماه اکتبر، کشورهای اروپایی ۶۸ میلیارد متر مکعب از گاز ذخیره شده خود را مصرف کرده‌اند.

در حالی تنها ۳۷.۵ درصد از انبارهای گازی اروپا در شرایط کنونی پر است که این رقم نسبت به متوسط ۵ سال گذشته در این وقت سال ۱۱.۴ درصد کمتر است.

در ماه فوریه همچنین ۱۳ درصد برق مورد نیاز کشورهای اروپایی از نیروگاه‌های بادی تأمین شده است. قیمت گاز در اروپا در ماه ژانویه و فوریه به ترتیب ۵۱۸ دلار و ۵۴۲ دلار در هر هزار متر مکعب بوده است.

به طور کلی کشورهای اروپایی روزانه حدود ۳۸۰ میلیون متر مکعب از گاز انبار شده خود را مصرف می‌کنند.

کد خبر: ۳۳۰٬۰۵۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha