۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
قول وزیر نیرو برای تعمیر مخزن آب شهر مهربان

قول وزیر نیرو برای تعمیر مخزن آب شهر مهربان

وزیر نیرو تعمیرات مخزن شهر مهربان در شهرستان سراب آذربایجان شرقی را وعده داد و گفت: هدف ما رسیدن به حداکثر بهره وری در مدیریت و مصرف آب است.

به گزارش بازار، عباس علی آبادی روز پنجشنبه در جریان بازدید از طرح علاج بخشی سد قیصرق سراب، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این‌ سد ایراد فنی داشت که اکنون در حال رفع است.

وی افزود: در کنار اقداماتی که برای سدسازی و مخازن انجام می‌ شود اما آب کم است و آورده ها کافی نیست بنابراین باید همه با هم برای مدیریت مصرف آب تلاش کنیم و کشاورزان نیز از روشهای جدید مصرف آب بهره بگیرند.

وی با بیان اینکه بازچرخانی از اهداف اصلی دولت چهاردهم است، تاکید کرد: واحدهای صنعتی باید در تلفات آبی حداکثر دقت را داشته باشند.

علی آبادی گفت: تلاش داریم نیروگاه حرارتی برق استان واقع در تبریز را ارتقا بخشیم تا با مصرف پایین آب، برق بیشتری تولید شود.

وزیر نیرو که روز گذشته وارد تبریز شد امروز به سراب سفر کرده است و ضمن بازدید از آخرین وضعیت طرح های آب و برق شهرهای شربیان، دوزدوزان و مهربان از سد خاکی با هسته رسی قیصرق، سد خاکی تاجیار و تصفیه‌خانه فاضلاب سراب بازدید می کند و در جلسه شورای اداری این شهرستان حضور خواهد یافت.

کد خبر: ۳۲۹٬۹۱۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha