۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
بارندگی‌های لرستان ۴۸ درصد کاهش یافت

بارندگی‌های لرستان ۴۸ درصد کاهش یافت

معاون شرکت آب منطقه‌ای لرستان از کاهش ۴۸ درصدی بارندگی‌های این استان طی امسال نسبت به دوره بلندمدت خبر داد.

به گزارش بازار، احمد گودرزی در نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با آموزش‌وپرورش دررابطه‌با اجرای طرح «داناب» با تأکید بر حمایت همه‌جانبه شرکت آب منطقه‌ای از اجرای طرح‌های اطلاع‌رسانی و بهبود فرهنگ مصرف بهینه، اظهار داشت: بارندگی استان در سال جاری نسبت به دوره بلندمدت ۴۸ درصد کاهش داشته که این امر زنگ خطری مهم برای استان لرستان است.

وی ضمن بیان چالش‌های آب‌های سطحی و زیرزمینی در استان، ارتقای سواد و دانش آبی دانش‌آموزان و جامعه را یکی از راهکارهای اصلی سازگاری با کم‌آبی دانست.

زهرا نظری، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش‌وپرورش لرستان نیز در این نشست، ضمن تأکید بر اهمیت ارائه آموزش‌ها به قشر دانش‌آموز، طرح داناب را اقدامی خوب و لازم دراین‌خصوص ارزیابی کرد.

وی با اشاره به کاهش شدید بارندگی‌ها در سال جاری، از همه معلمین خواست تا موضوع کم‌آبی در استان لرستان را جدی گرفته و به دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان انتقال دهند.

کد خبر: ۳۲۹٬۶۹۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha