به گزارش بازار، ابوذر عزیزی اظهار کرد: کل میزان بدهی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان ۸۸۰ میلیارد ریال است که ۱۵۰ میلیارد ریال پرداخت و ۷۳۰ میلیارد ریال باقی مانده است.
وی محل درآمد سازمان تامین اجتماعی را دریافت حق بیمه ها از بیمه شدگان تامین اجتماعی، سرمایه گذاری هلدینگ ها و شرکت های زیر پوشش سازمان عنوان کرد و افزود: دولت نیز بخشی از حق بیمه های برخی از اقشار مختلف را از جمله قالیبافان و کارگران ساختمانی را پرداخت می کند.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی با بیان اینکه دولت راهکاری برای پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد از سازمان تامین اجتماعی ارایه کرده است گفت: استان ها بر اساس تفاهم نامه ای با استانداری و دستگاه های اجرایی بدهکاری ها را مطالبه می کنند.
وی عنوان کرد: مطالبات مراکز دانشگاهی از سوی سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور پرداخت خواهد شد اما در مطالبات غیرمراکز دانشگاهی باید در استان با همکاری و مساعدت استانداری و دستگاه های اجرایی انجام شود که این مهم شدنی است.
عزیزی گفت: کل بدهی مراکز دانشگاهی استان از تامین اجتماعی یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال بوده که که توسط سازمان برنامه و بودجه کشور پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: هر استانی که بتواند مطالبات خود را از سازمان ها و دستگاه ها و کارفرمایان دریافت کند آن میزان در اختیار استان ها برای تسویه بدهی قرار میگیرد.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی ادامه داد: اکنون این سازمان بیمه گر با ناترازی رو به رو نیست بلکه میزان طلب آن چندین برابر میزان بدهی است که با برنامه ریزی برای وصول آن مشکلات این سازمان به زودی برطرف خواهد شد و در این خصوص همراهی و همکاری دستگاه های مربوطه را می طلبد.
اکنون ۱۱۰ هزار نفر از شهروندان استان بیمه شده اصلی یا اجباری این سازمان بیمه گر هستند و با احتساب بیمه شدگان کارگری و بیمه شده های اختیاری و همچنین خانواده های بیمه شدگان ۳۷۰ هزار نفر از جمعیت این استان زیرپوشش این سازمان بیمه گر قرار دارند که شامل ۴۰ درصد جمعیت استان می شود.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستاها سکونت دارند.
نظر شما