۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
اجرا و توسعه ۱۶۰ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب در همدان

اجرا و توسعه ۱۶۰ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب در همدان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از اجرای ۱۶۰ کیلومتر شبکه آب شهری و روستایی، اصلاح و توسعه شبکه آب و فاضلاب شهری از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون در استان خبر داد.

به گزارش بازار، فرهاد بختیاری فر روز سه شنبه درباره تحول زیرساخت‌های آب و فاضلاب همدان در سایه وفاق ملی افزود: اجرای بیش از ۱۱ کیلومتر شبکه آب شهری و ۱۲ کیلومتر شبکه آب روستایی، به همراه ۱۴ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه فاضلاب شهری، موجب افزایش پایداری و دسترسی به آب سالم در سطح استان شده است.

وی ادامه داد: همچنین برای بهبود کیفیت و کاهش هدررفت آب، ۹ کیلومتر از شبکه آب شهری و بیش از ۵۷ کیلومتر از شبکه آب روستایی اصلاح شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان یادآور شد: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون، این شرکت توانسته با اجرای پروژه‌های گسترده در حوزه توسعه شبکه‌های آبرسانی، بهبود زیرساخت‌های فاضلاب، ارتقای کیفیت آب شرب و اقدامات محرومیت‌زدایی، تحولی اساسی در تأمین آب پایدار برای شهرها و روستاهای استان ایجاد کند.

وی یادآور شد: این اقدامات در راستای سیاست‌های کلان دولت برای ارتقای زیرساخت‌های اساسی، افزایش رفاه عمومی و کاهش چالش‌های مرتبط با کمبود منابع آبی انجام شده است و در طول این دوره، گام‌های مهمی در راستای توسعه و اصلاح شبکه‌های آبرسانی و فاضلاب برداشته شده است.

بختیاری فر درباره تأمین منابع آبی پایدار و افزایش ظرفیت آبرسانی در استان همدان تاکید کرد: در بخش تأمین منابع آبی، اقدامات مؤثری انجام شده که از جمله می‌توان به حفر و تجهیز یک حلقه چاه آب شهری و حفر ۱۶ حلقه و تجهیز پنج حلقه چاه آب روستایی اشاره کرد.

وی ادامه داد: همچنین، اجرای ۵۷ کیلومتر خط انتقال آب روستایی نقش بسزایی در بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مناطق کم‌برخوردار داشته است.

بختیاری فر خاطرنشان کرد: در نتیجه این اقدامات، تعداد مشترکان شبکه آب و فاضلاب استان افزایش چشمگیری یافته است، به‌طوری که طی این مدت ۱۲ هزار و ۹۰۰ مشترک جدید آب و بیش از ۱۰ هزار مشترک جدید فاضلاب به شبکه متصل شده‌اند که این امر نشان‌دهنده گسترش زیرساخت‌های خدماتی دولت و تلاش برای تأمین رفاه شهروندان است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در باره پروژه آبرسانی روستایی (طرحی برای رساندن آب به روستاهای فاقد آب سالم بهداشتی و یا نیازمند بازنگری در تأسیسات آبرسانی) گفت: گام اول این پروژه در استان شامل آبرسانی به ۱۶۰ روستا با اعتبار پنج هزار و ۹۰ میلیارد ریال در راستای پیشبرد اهداف محرومیت‌زدایی و آبرسانی به روستاهای استان بود که در دهه فجر ۱۴۰۳ به بهره‌برداری رسید و ۱۱۵ هزار نفر از آن بهرمند شدند.

وی درباره دیگر اقدامات انجام شده به ساخت ۱۹ باب مخزن با حجم ۱۵ هزار و ۲۰۰ متر مکعب، اجرای ۲۲۳ کیلومتر خط انتقال، اجرای ۱۸۰ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه، احداث دو باب ایستگاه پمپاژ و حفر ۳۸ حلقه چاه برای آبرسانی به روستاهای استان در این قرارداد اشاره کرد.

بختیاری فر تصریح کرد: چهار حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق با آبدهی ۳۸ لیتر در ثانیه، اصلاح ۵۱ کیلومتر شبکه توزیع آب، اجرای ۳۸ کیلومتر خط انتقال آب، ساخت دو باب مخزن بتنی با حجم ۲۵۰ متر مکعب و ساخت و تجهیز یک باب ایستگاه پمپاژ با مخزن ۲۰۰ متر مکعبی با ظرفیت ۱۲ لیتر در ثانیه را از دیگر اقدامات انجام شده شرکت آب و فاضلاب استان همدان در دولت وفاق ملی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم، رفع مشکلات مناطق محروم و تأمین زیرساخت‌های اساسی برای روستاهای دورافتاده است، افزود: در این زمینه، علاوه بر پروژه‌های آبرسانی روستایی، ۲۸ روستای دیگر نیز علاوه بر طرح‌های محرومیت‌زدایی و آبرسانی روستایی به شبکه آبرسانی متصل شده‌اند که این اقدام، موجب بهره‌مندی ۳۲ هزار و ۵۵۱ نفر در قالب ۱۰ هزار و ۴۲۸ خانوار از آب شرب پایدار و سالم شده و گامی مهم برای تحقق عدالت اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی مردم استان محسوب می‌شود.

وی یکی از دستاوردهای مهم در دولت چهاردهم را نظارت مستمر بر کیفیت آب شرب و رعایت استانداردهای بهداشتی عنوان و تاکید کرد: نتایج آزمایش‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که ۹۵.۳۸ درصد مطلوبیت کلرسنجی، ۱۰۰ درصد مطلوبیت کدورت‌سنجی و بیش از ۹۹.۶۴ درصد مطلوبیت میکروبی در شهرها و روستاهای استان ثبت شده که بیانگر تلاش مداوم برای تأمین آبی سالم و بهداشتی برای شهروندان است.

بختیاری فر با بیان اینکه در کنار توسعه آبرسانی، جمع‌آوری و تصفیه ۲۸ میلیون مترمکعب فاضلاب یکی از اقدامات اساسی این دوره است گفت: تصفیه پساب، علاوه بر جلوگیری از آلودگی محیط‌زیست، امکان استفاده مجدد از آب در بخش‌های مختلف مانند کشاورزی و صنعت را فراهم کرده و نقش مهمی در مدیریت پایدار منابع آبی ایفا می‌کند که این اقدام، در راستای سیاست‌های دولت چهاردهم برای حفظ منابع طبیعی و توسعه پایدار اجرا شده است.

وی تاکید کرد: این اقدامات، نتیجه برنامه‌ریزی دقیق، عزم جدی دولت چهاردهم و وفاق ملی برای توسعه زیرساخت‌های اساسی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان همدان، با پایش مستمر، نمونه‌برداری‌های دقیق و اجرای برنامه‌های نظارتی، تلاش کرده است تا علاوه بر گسترش خدمات، کیفیت آب شرب را در سطح مطلوب حفظ کند و در کنار آن، از طریق توسعه شبکه‌های آبرسانی و تصفیه بهینه فاضلاب، گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت زندگی مردم استان بردارد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان خاطرنشان کرد: با ادامه این روند، امید می‌رود که در آینده نزدیک، تمامی شهروندان استان همدان، به‌ویژه ساکنان مناطق محروم، از آب شرب سالم، پایدار و باکیفیت برخوردار شوند و زیرساخت‌های آب و فاضلاب، به سطحی مطلوب‌تر و پایدارتر ارتقا یابد.

کد خبر: ۳۲۶٬۹۴۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha