۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
سهم ۱۶ درصدی البرز در تولید نهال کشور
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز اعلام کرد

سهم ۱۶ درصدی البرز در تولید نهال کشور

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز گفت: سهم این استان در تولید نهال مورد نیاز برای طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور ۱۶ درصد تعیین شده است.

به گزارش بازار، اصغر بیات افزود: نظارت و پایش مستمر وضعیت کمی و کیفی نهال های غرس شده در سال اول طرح مردمی، برنامه ریزی به منظور شناسایی عرصه های مستعد جهت کاشت نهال در زمستان سال جاری از دیگر اقدامات انجام شده در حفاظت از منابع طبیعی و جنگل های استان بوده است.

وی بیان کرد: همچنین با پیگیری احداث و بهره برداری از بوستان های روستایی در مناطقی از جمله برغان ساوجبلاغ، سلطان اباد چهارباغ، تجهیز و برقی کرددن چاه آب نهالستان بزرگ کرج با هدف افزایش ظرفیت تولید نهال تلاش شده اقدامات موثری در حفاظت از جنگل های استان البرز صورت گیرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز یاد آورشد: انعقاد قرارداد تولید ۱۲۰ هزار اصله نهال در نهالستان بزرگ کرج، اجرای عملیات درآوردن نهال و توزیع نهال به صورت رایگان در سطح استان و استان‌های همجوار، اجرای پویش های مختلف کاشت نهال از حمله پویش در سایه مادر، پویش به نام پدر از دیگر اقدامات دراین زمینه به شمارمی رود.

تولید ۵۰ هزار اصله نهال تاغ اتریپلکس و قره داغ
بیات ادامه داد: همچنین درحفاظت از منابع طبیعی استان البرز اقدامات شاخصی در اداره بیابان اداره کل داشته ایم که از جمله آن می توان به تلوید ۵۰هزار اصله نهال تاغ، آتریپلکس و قره داغ اشاره داشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزدرای استان البرز گفت: نهالکاری ۱۰۵ هکتار شهرستان نظرآباد، نهالکاری ۱۰۸ هکتار شهرستان اشتهارد حفاظت و قرق ۲۰هزار هکتار از عرصه های بیابانی و کانون بحرانی شهرستان نظر آباد و اشتهارد، مراقبت، آبیاری و واکاری پروژه نهالکاری ۱۱۰ هکتاری نظرآباد و نهال کاری ۵۰۰ هکتاری شهرستان اشتهارد همراه با مراقبت و آبیاری پروژه نهالکاری ۲۱۳ هکتاری نظرآباد و اشتهارد از دیگر اقدامات شاخص دراین زمینه به شمار می رود.

کد خبر: ۳۲۶٬۹۳۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha