۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
«رویداد ملی تاش» در سمنان آغاز به‌کار کرد
گزارش بازار؛

«رویداد ملی تاش» در سمنان آغاز به‌کار کرد

سمنان- رویداد استارتاپی تابش مهارت، ایده‌های فناورانه، شهر هوشمند موسوم به تاش با حضور دانشگاهیان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در سمنان آغاز به‌کار کرد.

بازار، گروه استان‌ها: رویداد ملی استارتاپ تاش تابش مهارت، ایده های فناورانه، شهر هوشمند صبح یکشنبه با حضور جمعی از اساتید و دانشگاهیان برتر حوزه فناوری استان سمنان و دیگر استان های کشور به میزبانی فرهنگسرای کومش سمنان آغاز به کار کرد.

در مراسم آغاز به کار این رویداد استارتاپی معاون استاندار سمنان، جمعی از اساتید و روسای دانشگاه های کشور و همچنین علاقمندان به حوزه فناوری و شهر هوشمند حضور داشتند. قرار است در این مراسم سخنرانی ها و همچنین پنل های تخصصی شهر هوشمند و فناوری های روز به مخاطبان ارائه شود.

حمایت از ایده های برتر

حمایت از ایده های برتر در حوزه فناوری و شهرهای هوشمند همچنین شناسایی استعداد های جوان و معرفی آنها به صاحبان کسب و کارها در راستای عملیاتی شدن ایده ها و تجاری سازی آنها از جمله مهمترین محورهای این رویداد استارتاپی در استان سمنان اعلام شده است.

دبیر رویداد: تابش مهارت، ایده های فناورانه، شهر هوشمند (تاش) یک رویداد آموزشی، مسئله محور و فناورانه مبتنی بر نیاز سنجی، از ایده تا پیاده سازی است

رئیس دانشگاه مهارت ملی استان سمنان دبیر رویداد به عنوان نخستین سخنران این مراسم ضمن اشاره به محورهای همایش مذکور بیان کرد: حمایت از ایده های نوآوری در زمینه شهر هوشمند یکی از مهمترین محورهای این رویداد محسوب می شود.

رضا عزالدین تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه به صورت کاربردی را یکی دیگر از محورهای این رویداد استارتاپی دانست و ابراز کرد: رفع نیازهای استان با تکیه بر مهارت، تخصص و توانمندی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ملی مهارت از جمله اهدافی است که این دانشگاه دنبال می کند.

وی با بیان اینکه استارتاپ تاش یک رویداد آموزشی، مسئله محور و فناورانه مبتنی بر نیاز سنجی، از ایده تا پیاده سازی در جامعه را شامل می شود، افزود: این استارتاپ همچنین به دنبال هدایت و حمایت موقعیت های مناسب برای شکوفایی و علمی شدن سطح ایده ها است.

«رویداد ملی تاش» در سمنان آغاز به‌کار کرد

محورهای رویداد استارتاپی

رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان ادامه داد: این رویداد استارتاپی می تواند نقش بسیار موثری در بهبود مدیریت سرمایه انسانی و انرژی و اقتصاد و صنعت و سلامت و نهایتاً سبک زندگی دیجیتال با نگاه حل چالش ها داشته باشد.

عزالدین با بیان اینکه ماموریت استارتاپ تاش در چهار بخش تقسیم می شود که نخستین آنها شناسایی است، تاکید کرد: آموزش، هدایت و حمایت از طرح ها و محصولات خلاقانه در راستای کاربرد فناوری دراستان سمنان دیگر محورها و اهداف این استارتاپ علمی است.

وی افزود: در بخش شناسایی، فرخوان های ایده پذیری در سراسر استان سمنان و کشورمان در محورهای مختلف از ماه ها قبل صورت گرفته و آثار متعددی نیز به دبیرخانه ارسال شده است لذا بعد از داوری این طرح ها، ایده های برتر مورد شناسایی قرار گرفته اند.

حمایت از طرح های برتر

دبیر همایش استارتاپی تاش با بیان اینکه در بخش آموزش، شاهد برگزاری کارگاه های تخصصی و آموزش لازم به افراد را شاهد بوده ایم، افزود: در بخش هدایت مقوله تیم ها، مقدمات تولید ایده ها و هسته های فکری و ایده پروری توسط رویداد تحت پوشش قرار گرفته است.

معاون استاندار سمنان: اقتصاد آینده مبتنی بر فناوری و هوش مصنوعی خواهد بود

عزالدین بیان کرد: در بخش حمایت، شاهد حمایت از صاحبان ایده برای شبکه سازی، مشاوره تخصصی و ارتباط دهی صاحبان ایده با حامیان مالی و صنایع صورت می گیرد تا ایده ها به تولید رسیده و شاهد اشتغال زایی و سود رسانی ایده ها به لحاظ اقتصادی برای شرکت های دانش بنیان باشیم.

وی حل چالش های صنایع و سازمان های خصوصی و دولتی در سطح استان سمنان با تکیه بر توان مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ملی مهارت و همچنین صاحبان ایده در کل کشور است، افزود: در این راستا شناسایی استعدادهای برتر و خلاق در دستور کار قرار گرفته است.

ضرورت هوشمند سازی اقتصادی

معاون اقتصادی استاندار سمنان به عنوان دیگر سخنران رویداد تاش در سمنان اعلام کرد: اقتصاد آینده مبتنی بر فناوری و هوش مصنوعی خواهد بود و این شعار نیست و در واقع اقتضائات زمان را برای ما تعریف می کند.

محمد رضا صادقی ضمن بیان اینکه استان سمنان یک استان صنعتی و معدنی است و برای اینکه بدانیم در کجای اقتصاد هوشمند قرار داریم تنها کافی است از خودمان سوال کنیم که معادن ما به صورت هوشمند یا سنتی برداشت می شوند؟ بیان کرد: مواد معدنی به صورت خدادادی در اختیار ما قرار دارد اما آن را عمدتاً به صورت خام فروشی عرضه می کنیم.

وی با بیان اینکه استان سمنان استان کم آبی است و کمترین بارش را در بین استان های کشور دارد اما آیا برای هوشمند سازی کشاورزی و مزارع در این استان صورت گرفته است؟ افزود: آیا توسعه کشت گلخانه ای با هوشمند سازی گلخانه ها همراه بوده یا خیر؟ و این سوالاتی است که در واقع باید در استان سمنان از خودمان بپرسیم تا نمایی از وضعیتی که در آن قرار داریم دست دهد.

«رویداد ملی تاش» در سمنان آغاز به‌کار کرد

پیشگامی استان سمنان در مشاغل فناور

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه شهرک های صنعتی و واحد های صنعتی ما نیازمند نیروی کار هستند و ما کمبود نیروی کار را در استان شاهد هستیم اما این به معنای آن نیست که در سمنان بیکار وجود ندارد، گفت: جوانان یا مهارت و یا علاقه کار در خطوط تولید و واحد های صنعتی را ندارند لذا باید بر روی مشاغل علم پایه سرمایه گذاری کرد و کار را مبتنی بر ذائقه نسل جدید تعریف کنیم که در این منظر توانمندی های بسیاری در استان سمنان وجود دارد که باید از آن بهره گیری کرد.

صادقی با بیان اینکه سمنان با فاصله بیش از ۶۰ درصدی نسبت به دیگر استان کشور، با اختلاف بسیاری در صدر توسعه دهندگان مشاغل دیجیتال و فناور کشورمان قرار گرفته است، تاکید کرد: این نشان می دهد که ما به سمت توسعه مشاغل فناور مبتنی بر ذائقه نسل جوان حرکت کرده ایم اما باید بیشتر در این زمینه کار کنیم.

وی با بیان اینکه هوشمند سازی معادن دارای خاصیت های بسیاری است که از جمله آنها می توان به کاهش مخاطرات و تلفات و حوادث اشاره کرد، افزود: ارتقای ایمنی و راندمان و ... با هوشمند سازی معادن به راحتی قابل برطرف شدن است و باید به این سمت حرکت کنیم.

زیرساخت های ارتباطات در استان سمنان

مجید دارایی مدیر مخابرات منطقه سمنان نیز در این همایش ضمن اشاره به شاخص های توسعه ارتباطات گفت: ارزیابی حوزه ارتباطات شامل دسترسی، پهنای باند و خانواده های دارایی اینترنت و ... نشان می دهد که وضعیت شاخص توسعه ارتباطات در کشورمان در رتبه بندی های دنیا بهبود پیدا کرده است.

مدیر مخابرت استان سمنان : توسعه اقتصاد دیجیتال یکی از اقداماتی است که در سال های اخیر در استان سمنان صورت گرفته است

دارایی با بیان اینکه سمنان در شاخص توسعه ارتباطات رتبه دوم در بین استان های کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: سمنان می تواند به عنوان استان پایلوت فناوری های دیجیتال کشورمان محسوب شود زیرا زیرساخت ها و توانمندی های مناسب در این استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه توسعه اقتصاد دیجیتال یکی از اقداماتی است که در سال های اخیر در استان سمنان صورت گرفته است، افزود: در استان سمنان به واسطه ظرفیت های صنعتی که وجود دارد، هوشمند سازی صنایع موضوعی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

«رویداد ملی تاش» در سمنان آغاز به‌کار کرد

انقلاب صنعتی چهارم

مدیر مخابرات منطقه سمنان با بیان اینکه انقلاب صنعتی چهارم در دنیا معروف به هوشمند سازی صنایع است، تاکید کرد: برای تحقق این انقلاب صنعتی الزاماتی وجود دارد که گسترش پوشش و دسترسی یکی از این الزامات محسوب می شود همچنین الزام دیگر، افزایش سرعت شبکه و پایداری است و الزام سوم افزایش دیتاها است.

همزمان با اختتامیه تاش به تیم اول ۲۰۰ میلیون ریال جایزه داده می شود

دارایی با بیان اینکه رویدادهایی مانند تابش مهارت، ایده های فناورانه، شهر هوشمند موسوم به تاش از جمله اقداماتی است که می تواند در راستای تحقق انقلاب صنعتی چهارم باشد، گفت: تداوم این دست رویدادها می تواند به توسعه ایده های فناورانه منجر شود.

جوایز نفرات برتر

به گفته مسئولان برگزاری رویداد استارتاپی تاش، ایجاد انگیزه و آشنایی دانشجویان با کارآفرینی و شهر هوشمند و توسعه محصولات دیچیتال در شهر هوشمند یکی از مهمترین محورهای این رویداد محسوب می شود رویدادی که البته از نفرات برتر به صورت نقدی و تسهیلات نیز حمایت خواهد کرد.

آنطور که در فراخوان رویداد ملی شهر هوشمند موسوم به تاش آمده است: به تیم اول ۲۰۰ میلیون ریال، تیم دوم ۱۵۰ میلیون ریال و تیم سوم ۱۰۰ میلیون ریال جایزه به همراه حمایت از ایده برتر جهت تجاری سازی و تولید محصول تا سقف ۲ میلیارد ریال تعلق خواهد گرفت و این می تواند فرصت خوبی برای طرح ها و ایده های جوانان مستعد استان سمنان باشد.

کد خبر: ۳۲۶٬۵۶۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha