۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
تندباد و کولاک برف موقتی در استان اصفهان/اجتناب از صعود به ارتفاعات ضرروی است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خبر داد

تندباد و کولاک برف موقتی در استان اصفهان/اجتناب از صعود به ارتفاعات ضرروی است

اصفهان -مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی برای اصفهان گفت:وزش تندباد لحظه‌ای و کولاک برف در مناطق شرق و غرب اصفهان از دوشنبه پیش بینی می شود.

منصور شیشه فروش در گفت و گو با خبرنگار بازار، با اشاره به ورود سامانه جدید هواشناسی به استان اصفهان و آغاز بارشها در استان از امشب اظهار کرد: از ساعات عصر و اوایل شب افزایش ابر، بارش پراکنده باران، رعد و برق و گاهی وزش باد نسبتاً شدید به صورت محلی در سطح استان پیش بینی می‌شود.

وی با اشاره به پدیده وزش تندباد لحظه‌ای و کولاک برف در مناطق شرق و غرب استان اصفهان از روز دوشنبه ۲۷ بهمن ماه افزود: این شرایط که موجب فعالیت سامانه بارشی و کولاک موقتی برف می شود تا روز پنج شنبه ادامه خواهد داشت.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان با اشاره به مخاطره در مناطق غرب و جنوب غرب استان، مناطق مرتفع و گردنه‌های برفگیر بیان کرد: احتمال اختلال در تردد جاده‌ای و ریلی، احتمال آسیب به محصولات کشاورزی، احتمال سقوط سازه‌های موقت و گلخانه‌ها، تابلوهای تبلیغاتی، شکستن درختان فرسوده، احتمال کولاک موقتی برف در مناطق کوهستانی و گردنه‌ ها، احتمال اختلال در تردد جاده‌ای و ریلی وجود دارد.

وی خواستار پرهیز از سفرهای غیر ضروری، احتیاط در رانندگی و عبور و مرور جاده‌ای و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی و سوخت کافی به ویژه در مناطق کوهستانی شد و ابراز کرد: خودداری از پرواز با هواپیماهای سبک و استفاده از دستگاه‌های پرنده کوچک، اجتناب از صعود به ارتفاعات و فعالیت‌های طبیعت گردی توصیه می شود.

کد خبر: ۳۲۶٬۴۲۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha