۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
بی احترامی دولت به تخصص ها در طرح نهضت ملی مسکن| هنوز هم برای آسیب شناسی دیر نشده
دبیر انجمن انبوه سازان یزد:

بی احترامی دولت به تخصص ها در طرح نهضت ملی مسکن| هنوز هم برای آسیب شناسی دیر نشده

گرگان- شرافت، دبیر انجمن انبوه سازان یزد گفت: اگر دولت به تخصص ها احترام می گذاشت و مسئله مسکن را در تشکل ها، انجمن ها و سازندگان طرح می کرد شاید امروز وضعیت بغرنج نمی شد.

محمد مهدی شرافت در گفتگو با خبرنگار بازار با تاکید به اینکه موضوع مسکن به یک بن بست در زندگی مردم تبدیل شده است، اظهارکرد: اگر دولت به تخصص ها احترام می گذاشت و مسئله مسکن را در تشکل ها، انجمن ها و سازندگان طرح می کرد شاید امروز وضعیت بغرنج نمی شد.

دبیر انجمن انبوه سازان یزد افزود: زمانی بیش از 90 درصد صنعت در اختیار بخش خصوصی بود اما با دخالت دولت، بخش خصوصی قدرت رقابت با دولت را در توان خود ندید و کنار کشید و دولت شد یکه تاز این صنعت.

وی گفت: روزگاری امید خانه دار شدن 15 تا 25 سال بود اما امروز به بیش از 100 سال افزایش یافته است.

شرافت ادامه داد: اگر مشکل به صورت تخصصی و مسئله به صورت اساسی و درست طرح می شد امروز درگیر چنین وضعیتی در پروژه های نهضت ملی مسکن نبودیم.

این انبوه ساز معتقد است: دولت تصور می کرد دخالتش در ساخت مسکن اولین راه ممکن است اما لزوما اولین راه بهترین راه نیست، ضمن اینکه در ادامه شاهد بودیم که روند اجرا هم بدتر از برنامه ریزی و طرح مسئله رقم خورد.

آمار کاهشی صدور پروانه های ساختمانی

وی یادآور شد: تجربه گرانی در مسکن مهر به دست آمد اما متولیان از این تجربه درس نگرفتند و دوباره طرحی متفاوت را برای ساخت مسکن ارائه دادند که در عمل مشخص شد که موفقیت آمیز نبود.

شرافت گفت: اکنون هم دیر نشده و می توان با برگزاری نشست های تخصصی این طرح را آسیب شناسی کنند.

وی با بیان اینکه قوانین در حوزه مسکن ناکارآمد و به لحاظ مدیریتی هم درست عمل نشده است، ادامه داد: شهرداری، تامین اجتماعی، مالیات، صنعت و معدن و راه و شهرسازی در حال فشار وارد کردن به حوزه های مختلف صنعت ساختمان هستند و با این اوصاف انتظار دارند که مشکل مسکن حل شود.

دبیر انجمن انبوه سازان مسکن یزد گفت: آمار پروانه های ساختمانی به شدت کاهشی است چراکه ساخت مسکن دیگر توجیه اقتصادی برای سازنده ندارد.

کد خبر: ۳۲۴٬۵۲۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha