۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
بارش های زمستانی آذربایجان‌غربی را فرا می گیرد

بارش های زمستانی آذربایجان‌غربی را فرا می گیرد

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی گفت: بارش زمستانه برف از اواخر وقت روز چهارشنبه استان را با پیش بینی پوشش بین ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتری فرا می گیرد.

به گزارش بازار، مهدی صابری روز سه شنبه افزود: این بارش ها در همه مناطق آذربایجان غربی خواهد بود ولی پیش بینی می شود که شدت آن در مرکز و جنوب استان بیشتر باشد.

وی اضافه کرد: بارش های زمستانی تا اوایل هفته آینده ادامه می یابد و روزهای پنجشنبه و جمعه بر شدت آن افزوده خواهد شد.

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی ادامه داد: کاهش محسوس دما بین هشت تا ۱۲ درجه سانتی گراد نیز از اوایل هفته آینده برای همه استان پیش بینی می شود.

وی با اشاره به احتمال وقوع کولاک برف در روزهای آینده اظهار کرد: کاهش دید، لغزندگی جاده ها، انسداد گردنه های برف گیر از جمله اثرات این بارندگی ها در استان خواهد بود.

صابری گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، بوکان با ۱۲ درجه بالای صفر گرم ترین و تکاب با ۱۱ درجه زیر صفر سردترین شهرهای آذربایجان غربی بودند؛ ضمن اینکه دمای مرکز استان، ارومیه در این مدت بین منفی ۶ و مثبت ۹ درجه سانتی گراد در نوسان بود.

کد خبر: ۳۲۴٬۵۱۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha