دبیرخانه کشاورز گلستان افزود: قریب به ۷۰ درصد اقتصاد گلستان به صورت مستقیم و غیر مستقیم به حوزه کشاورزی مرتبط است و همچنین ۵۰ درصد جمعیت استان در بخش کشاورزی شاغل هستند.
وی با بیان اینکه مطابق اصل ۴۴ و قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی مصوب سال ۱۳۸۹ مجلس شورای اسلامی، دولت باید تمام تصدی گری ها را به بخش خصوصی واگذار کند، گفت: طبق این اصل بخش دولتی می تواند با بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی، کشاورزی گلستان را به سمت تخصصی شدن و در نهایت افزایش بهره وری پیش ببرد.
ایمانی با تاکید بر لزوم افزایش پویایی در جامعه کشاورزی گفت: میانگین سن کشاورزان در استان گلستان حدود ۵۰ سال است و این افراد مقاومت زیادی در برابر دریافت آموزش از کارشناسان و متخصصان دارند.
وی اضافه کرد: در مرکز دائمی کشاورزی که به همت تعاونی روستایی و با مشارکت بازرگانی قاسمی ایجاد شده، در کنار عرضه محصولات مورد نیاز کشاورزان و آموزش هایی که توسط متخصصان ارائه می شود، سایر کشاورزان که از محصولات کیفی و روش های توصیه شده استفاده کردند، تجربیات خود را در اختیار مشتریان قرار می دهند که این موضوع در ارتقا دانش و آگاهی بسیار مهم است.
ایمانی بیان کرد: عرضه اکثر نیازهای کشاورز به همراه آموزش، کشاورزی ما را به روش هایی که کشورهای توسعه یافته استفاده می کنند نزدیک می کند.
دبیر خانه کشاورز گلستان در ادامه گفت: این تعامل بخش تعاونی و بخش خصوصی شروع خوبی برای ادامه این مسیر به حساب می آید که امیدواریم جهاد کشاورزی نیز در این مسیر قدم بردارد و دست از تصدی گری در کوچکترین تا بزرگترین امور این حوزه بردارد.
نظر شما