مهدی بالاخلی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: ناحیه صنعتی امام خمینی مشکلات زیادی از جمله فقدان سند مالکیت برای زمین واحدهای تولیدی، زیرساخت هایی نظیر انرژی و مخابرات و اینترنت دارد.
مدیرعامل شرکت بهساز فوم گرگان ضمن قدردانی از حمایت و پیگیری دستگاه قضا و سازمان بازرسی برای حل مشکل مخابرات، اینترنت و روشنایی ناحیه صنعتی امام خمینی، گفت: مشکل نبود آب در ناحیه صنعتی برای صاحبان صنعت به مساله ای فرسایشی تبدیل شده است.
وی نبود آب در ناحیه صنعتی را مربوط به یک دهه گذشته دانست و افزود: این مساله به دلیل عدم همراهی مدیران، لاینحل باقی مانده و ماحصل آن تردد روزانه دست کم ۲۰ تا ۲۵ تراکتور برای حمل آب است.
بالاخلی با بیان اینکه واحدهای صنعتی ناگزیر به تامین آب هستند، اضافه کرد: هزینه تردد هربار تراکتور برای حمل آب ۴۰۰ هزار تومان است؛ رقمی که ماهانه چیزی حدود ۵۰ میلیون تومان برای واحد تولیدی هزینه می شود.
وی ادامه داد: با توجه به ارزیابی های انجام شده از ابتدای خرداد ماه تا امروز واحدهای تولیدی ناحیه صنعتی یک میلیارد و پانصد میلیون تومان برای خرید آب هزینه کرده اند.
مدیرعامل شرکت بهساز فوم گرگان افزود: این مساله برای تولیدکننده ای که بازار هدفش مسکن است و در حال حاضر با رکود شدیدی همراه است اوضاع را بحرانی تر می کند و به این ترتیب هیچ آینده جالبی پیش رویش ترسیم نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: حالا شما به این مشکل، چالش هایی نظیر مالیات، دارایی، قطعی برق یا گاز، افزایش قیمت دلار و این شرایط اقتصادی بحرانی را هم اضافه کنید و ببینید بخش خصوصی چگونه می تواند با این شرایط سخت ادامه دهد.
بالاخلی اضافه کرد: چندی پیش یکی از مسئولان در شبکه های مجازی گفته نیاز باشد سرمایه گذار را از استانی دیگر به دوش کشیده و به استان گلستان برای رونق اقتصادی می آورد، فارغ از اینکه در ناحیه صنعتی امام خمینی واحدهای تولیدی که فعال هستند هرکدام حداقل ۵۰ میلیارد هزینه کرده و اشتغال ایجاد کردند و کسی به داد آنها نمی رسد.
وی در خاتمه با تاکید بر نیاز واحدهای تولیدی به آب باکیفیت، گفت: درحال حاضر کشاورزان آب سنگین از رودخانه یا هربخش دیگری برای ما می آورند که این عمر مفید دیگ بخاری که قیمت آن درحال حاضر سه میلیارد تومان است را به نصف می رساند و من چاره ای جز ادامه کار با همین شرایط سخت را ندارم.
نظر شما