رشد ۲۷ درصدی سالانه سرمایه گذاری شرکت ها در هوش مصنوعی تا  ۲۰۲۷
منطقه خلیج فارس درصدد توسعه فناوری هوش مصنوعی

رشد ۲۷ درصدی سالانه سرمایه گذاری شرکت ها در هوش مصنوعی تا ۲۰۲۷

بازار هوش مصنوعی مولد در منطقه خلیج فارس به تنهایی می تواند تا سال ۲۰۳۰ تا ۲۴ میلیارد دلار ارزش داشته باشد.

بازار؛ گروه بین الملل: از آنجایی که سازمان‌ها در سراسر جهان روی برنامه‌های متنوع و فزاینده‌ای از هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کنند، از بهینه‌سازی پورتفولیو گرفته تا مدیریت زنجیره تامین و پشتیبانی تصمیم‌گیری اجرایی، تردیدی وجود ندارد که هوش مصنوعی در منطقه خاورمیانه نیز اهمیت داشته و از آن استقبال شود.
تخمین‌های شرکت بین‌المللی داده - تجارت هوشمند بازار - نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۳، شرکت‌ها در سراسر جهان ۱۶۶ میلیارد دلار در زمینه هوش مصنوعی - نرم‌افزار، سخت‌افزار و خدمات هزینه کردند. انتظار می رود این رقم با رشد ۲۷ درصدی در سال به ۴۲۳ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۷ برسد.

کشورهای مختلف در منطقه خلیج فارس سرمایه گذاری های عمده ای در زمینه هوش مصنوعی انجام داده و منابع قابل توجهی را به آن اختصاص داده اند و بازار هوش مصنوعی مولد در منطقه خلیج فارس به تنهایی می تواند تا سال ۲۰۳۰ تا ۲۴ میلیارد دلار ارزش داشته باشد

بر اساس گزارش اخیر این شرکت، بازار هوش مصنوعی مولد در منطقه خلیج فارس به تنهایی می تواند تا سال ۲۰۳۰ تا ۲۴ میلیارد دلار ارزش داشته باشد. کشورهای مختلف در منطقه سرمایه گذاری های عمده ای در زمینه هوش مصنوعی انجام داده و منابع قابل توجهی را به آن اختصاص داده اند.
عربستان سعودی مرجع داده‌ها و هوش مصنوعی عربستان را تأسیس کرده است، امارات متحده عربی وزیر دولت برای هوش مصنوعی دارد و قطر کمیته هوش مصنوعی خود را در سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی کرد. به طور کلی شرکت بین المللی داده پیش‌بینی می‌کند که خاورمیانه تا سال ۲۰۳۰، ۲ درصد از کل مزایای جهانی هوش مصنوعی را به ارزش حدود ۳۲۰ میلیارد دلار به دست خواهد آورد.
با این حال مراکز داده و زیرساخت های دیجیتال جدید برای پشتیبانی از الزامات فنی منحصر به فرد این توسعه مورد نیاز خواهند بود - که در مقیاس سریع، کارآمد و با انعطاف پذیری باید ساخته شوند. در این فرآیند چالش های پایداری ایجاد خواهد شد. اشنایدر الکتریک که در اتوماسیون دیجیتال و مدیریت انرژی تخصص دارد، دریافته است که حجم کاری هوش مصنوعی نیازمندی‌های خاص و چالش‌هایی را ایجاد می‌کند که بسیاری از صاحبان و اپراتورهای مراکز داده ممکن است برای آن آماده نباشند.

اگر کسب‌وکارهایی که دارای پورتفولیوهای فناوری اطلاعات هستند که شامل امکانات مرکز داده است نتوانند با خواسته‌های ایجاد شده توسط هوش مصنوعی کنار بیایند، خطر از دست دادن فرصت‌های تجاری و به‌طور بالقوه اهداف پایداری خود را به خطر می‌اندازند. گزارش شده است که یکی از اپراتورهای مقیاس بزرگ در نتیجه رونق مرکز داده هوش مصنوعی، افزایش ۴۸ درصدی را در فاصله پنج سال تجربه کرده است.
اگر شرکت‌ها می‌خواهند با موفقیت از هوش مصنوعی استفاده کنند، مهم است که اطمینان حاصل شود که پایداری در خط مقدم تصمیم‌گیری باقی می‌ماند و به کسانی که در حال توسعه یا تغییر امکانات موجود یا طراحی امکانات جدید هستند، اجازه می‌دهند این کار را با اطمینان انجام دهند تا با رشد بازار همگام شوند.

قابلیت‌های خاص هوش مصنوعی برای جمع‌آوری، تجزیه و تحلیل و تقطیر حجم زیادی از داده‌ها در بینش‌های عملی بسیار ارزشمند خواهد بود

اشنایدر الکتریک یکی از شرکت هایی است که منابع طراحی شده را برای توانمندسازی مدیران ارشد اطلاعات و مدیران فناوری اطلاعات و کمک به آنها در دستیابی به نیازهای خود فراهم می کند. ما آینده‌ای را می‌بینیم که در آن هوش مصنوعی در ترکیب با محاسبات لبه‌ای به کار گرفته می‌شود تا قدرت فناوری را نزدیک‌تر به محل تولید داده‌ها و مصرف خدمات ارائه کند. از مزایای این امر می توان به تأخیر کم برای استفاده از داده های بلادرنگ و دستگاه های فناوری نوظهور اشاره کرد.
انتظار می رود هوش مصنوعی همچنین نقش مهمی در تلاش های پایداری به طور کلی ایفا کند. با نزدیک شدن به اهداف انتشار و ضرب‌الاجل‌ها، کسب‌وکارها به طور فزاینده‌ای به دنبال اندازه‌گیری، مدیریت و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای خود هستند و قابلیت‌های خاص هوش مصنوعی برای جمع‌آوری، تجزیه و تحلیل و تقطیر حجم زیادی از داده‌ها در بینش‌های عملی بسیار ارزشمند خواهد بود.
اثرات هوش مصنوعی در حال حاضر در اطراف ما احساس و تجربه شده است. هوش مصنوعی ابزار دیگری است که به جعبه ابزار کسب و کار اضافه شده است تا به ما در مقابله با چالش ها و فرصت های ایجاد شده توسط تحول دیجیتال و دیجیتالی شدن روزافزون جامعه و اقتصاد کمک کند.
کسب‌وکارهایی مانند اشنایدر الکتریک سخت تلاش می‌کنند تا از طریق تحقیق، منابع و مشارکت آن را قابل درک‌تر، در دسترس‌تر و در دسترس سازمان‌ها قرار دهند تا همه ما بتوانیم با اطمینان، ایمن و پایدار با هوش مصنوعی درگیر شویم.

کد خبر: ۳۱۰٬۳۰۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha