پارتیشن شیشهای در واقع نوعی دیوار کاذب و مدرن است که جهت تفکیک فضاهای مختلف از یکدیگر به کار رفته و یک جایگزین بسیار مناسب برای دیوارهای آجری و قدیمی محسوب میشود. پارتیشن شیشهای انواع بسیار متنوعی دارد که هر یک از این مدلها نیز میتوانند کاربرد، ویژگی و قیمتهای متفاوتی داشته باشند. یکی از مهمترین فاکتورهایی که باید پیش از خرید پارتیشن شیشهای در نظر بگیرید، قیمت مدل مد نظر شما است.
اگر قصد آشنایی با مزایا نصب پارتیشن شیشهای و انواع مدلهای پارتیشن شیشهای را دارید و به دنبال لیست قیمت جدیدترین مدلهای پارتیشن شیشهای میگردید، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
به نقل از سایت آنیل چوب:
پارتیشن شیشه ای به عنوان دیوارهای جداکننده مدرن، شیک و امروزی در محیط های کاری مورد استفاده قرار میگیرد و دارای طرفداران و علاقه مندان زیادی است. این محصولات با حفظ نور و زیبایی محیط کار، حریم خصوصی افراد را در شرکتها و ادارات تامین میکند.
این نوع پارتیشن با استفاده از فریمهای آلومینیومی، استیل و سایر یراق آلات نگهدارنده استاندارد با بهترین کیفیت و زیباترین ظاهر در محیط های کاری اجرا و نصب میشود.
قیمت پارتیشن شیشه ای چقدر است؟
قیمت پارتیشن شیشه ای بر اساس مترمربع محاسبه می شود. عوامل مختلفی بر روی قیمت گذاری تاثیر دارد که از مهمترین آنها می توان به این موارد اشاره نمود:
-
نوع شیشه کار شده برای ساخت پارتیشن
-
استفاده از استیکر، لوگو و یا طرح خاص بر روی پارتیشن
-
یراق آلات کار شده
-
تک جداره و یا دو جداره بودن شیشه پارتیشن
در جدول زیر لیست قیمت محبوب ترین محصولات را مشاهده خواهید نمود:
مدل پارتیشن |
قیمت هر متر مربع (تومان) |
پارتیشن شیشه ای فریم لس |
۱,۷۰۰,۰۰۰ |
پارتیشن فریم دار |
۱,۶۵۰,۰۰۰ |
پارتیشن شیشه ای تک جداره |
۱,۶۰۰,۰۰۰ |
پارتیشن دوجداره شیشه ای |
۳,۰۰۰,۰۰۰ |
پارتیشن هوشمند |
۱۴,۰۰۰,۰۰۰ |
اگر برای خرید پارتیشن شیشه ای به مشاوره نیاز دارید و یا قصد استعلام قیمت پارتیشن شیشه ای را دارید، روی لینک کلیک کنید و یا با شماره ۰۹۱۲۴۳۴۰۴۹۸ تماس بگیرید.
کاربرد و مزایا نصب پارتیشن شیشهای
پارتیشنهای شیشهای را میتوان به طور کلی در محیطهای خانگی، اداری و تجاری نصب نمود تا محیط مورد نظر را به فضاهای کوچکتر تبدیل کرده و کارایی آن محیط را افزایش دهد. از کاربردهای این نوع پارتیشن میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
پارتیشن شیشهای خانگی
پارتیشنهای شیشهای را میتوان جایگزین دیوارهای آجری و قدیمی در خانهها نمود تا به کمک آن یک فضای جدید و اختصاصی ایجاد کرد. از پارتیشن میتوان برای ساخت حمام و سرویس بهداشتی در اتاقها نیز استفاده کرده و برای حفظ حریم شخصی، میتوان شیشههای آن را از نوع مات یا هوشمند انتخاب نمود. پارتیشنهای شیشهای میتوانند زیبایی فضا را چندینبرابر کرده و در محیط نظم ایجاد کنند.
پارتیشن شیشهای اداری
با استفاده از پارتیشن شیشهای در یک فضای اداری، میتوانید محیط را به بخشهای کوچکتر و خصوصیتر تبدیل کنید. شما میتوانید به وسیله این پارتیشنهای فضاهای خصوصیتر و آرامتری را برای کارمندان اداره خود ایجاد نموده و موجب افزایش بازدهی کارمندان خود شوید. نصب پارتیشن در محیط اداری، علاوه بر ایجاد نظم و یکپارچگی در محیط، موجب کاهش آلودگی صوتی در محیطهای پر رفت و آمد شده و کار کردن را برای افراد حاضر در محیط آسانتر میکند.
مزایا نصب پارتیشن شیشهای در منزل یا محیط اداری
-
امکان تمیز کردن آسان شیشهها
-
بزرگتر به نظر رسیدن یک محیط تجاری
-
بدون نیاز به تغییرات اساسی در محیط مورد نظر برای نصب پارتیشن
-
هزینه طراحی و ساخت بسیار کمتر پارتیشن در مقایسه با ساخت دیوار آجری و ثابت
-
امکان اجرای ایدههای طراحی پارتیشن به دلیل انعطافپذیری بالای آن
-
کاهش مصرف انرژی با گسترش نور و روشنایی طبیعی در محیط
-
افزایش راندمان کاری کارمندان در محیط اداری یا تجاری
-
عایق صدا، گرما و سرما بودن پارتیشن
-
دارای انواع مدلهای متنوع
-
امکان شخصیسازی طراحی پارتیشن بر اساس سلیقه خود و شرایط محیط مورد نظر
-
افزایش زیبایی و جذابیت محیط
-
امکان نصب آسان و راحت
آشنایی با انواع مدلهای پارتیشن شیشهای
پارتیشن شیشهای را میتوان بر اساس فاکتورهای مختلف همچون نوع شیشه یا نحوه نصب به انواع گوناگونی دستهبندی نمود. انواع مدلهای پارتیشن شیشهای شامل موارد زیر میباشند:
انواع پارتیشن شیشهای بر اساس نوع شیشه
شیشههایی که برای ساخت پارتیشن استفاده میشوند، میتوانند از نوع تکجداره، دوجداره، هوشمند، مات و رنگی باشند. هر یک از این شیشهها مزایا خود را داشته و برای محیطی مشخص مورد استفاده قرار میگیرند. این پارتیشنها شامل موارد زیر هستند:
پارتیشن شیشهای تکجداره
پارتیشن شیشهای تکجداره یکی از سادهترین و متداولترین نوع پارتیشن محسوب میشود و طرفداران بسیاری دارد. برای ساخت پارتیشن شیشهای تک جداره، تنها از یک لایه شیشه استفاده میشود که میتواند معمولی یا سکوریت باشد. مقاومت و استحکام این نوع پارتیشن در مقایسه با پارتیشن دوجداره کمتر بوده و ممکن است با وارد شدن ضربه یا فشار بشکند. پارتیشن تکجداره عایق صدا و حرارت است اما قابلیت عایق بودن آن از پارتیشن دوجداره کمتر است. این پارتیشنها میتوانند هم به صورت فریمدار و هم به صورت فریملس مورد استفاده میشوند. وزن این پارتیشن نسبت به پارتیشن دوجداره سبکتر بوده و راحتتر میتوان آن را نصب یا جابجا نمود. ظاهر ساده و ظریف این نوع پارتیشن، باعث میشود که این پارتیشن بتواند به خوبی با محیط هماهنگ شود.
پارتیشن شیشهای دوجداره
پارتیشن دوجداره از دو لایه شیشه با فاصله بسیار کم از یکدیگر ساخته میشود که این فاصله بین شیشهها از خلا است. این خلا باعث میشود که پارتیشن دوجداره نسبت به صدا و حرارت عایق بوده و موجب حفظ حریم شخصی میشود. علاوه بر این، پارتیشن دوجداره امکان عبور سیمکشی و تاسیسات را نیز برای شما فراهم میکند.
پارتیشن شیشهای هوشمند
شیشهای که در پارتیشنهای هوشمند استفاده میشودف قابلیت کنترل از راه دور را دارد و این امکان را در اختیار شما قرار میدهد که تنها با یک دکمه بتوانید شیشه را از حالت شفاف به مات و یا برعکس تغییر دهید.
پارتیشن شیشهای رنگی
برای ساخت این نوع پارتیشنها به جای شیشه ساده و بیرنگ، از شیشههای رنگی استفاده میشود. استفاده از شیشه رنگی در پارتیشن، علاوه بر افزایش زیبایی محیط مورد نظر، میتواند فضای ایجاد شده را کمی خصوصیتر کند. پارتیشن شیشهای رنگی تقریبا همان پارتیشن معمولی است و همان ویژگیها را دارد؛ با این تفاوت که رنگ شیشههای این پارتیشن میتواند تاثیر بسزایی در محیط داشته باشد.
پارتیشن شیشهای مات
این نوع پارتیشن از شیشههایی ساخته میشود که به روشهای مختلف مات شدهاند و نصب آنها در یک محیط، موجب ایجاد یک فضای شخصی میشود. برای این نوع پارتیشن میتوانید از شیشههای سندبلاست استفاده نمایید، و یا برچسبهای ماتکننده را بر روی شیشه بچسبانید.
انواع پارتیشن شیشهای بر اساس نحوه نصب
پارتیشنها را میتوان بر اساس نحوه نصب به سه دسته کلی ثابت، متحرک و کشویی دستهبندی کرد:
پارتیشن شیشهای ثابت
این پارتیشنها قابلیت باز و بسته شدن یا جابجایی را نداشته و مانند یک دیوار به سقف و کف زمین متصل میشود. برای ساخت این پارتیشن از شیشه ۱۰ میلیمتری استفاده میشود و میتواند فریمدار یا بدون فریم باشه. همچنین شما میتوانید بر روی این پارتیشن لوگو برند خود را بر روی شیشه حک نمایید.
پارتیشن شیشهای متحرک
پارتیشن شیشهای متحرک این امکان را برای شما ایجاد میکند تا از فضای مورد نظر خود به صورت بهینه استفاده نمایید. با نصب پارتیشن متحرک، شما میتوانید پارتیشن را جابجا نموده و یا باز و بسته کنید. استفاده از پارتیشنهای متحرک به شما این امکان را میدهد که در صورت نیاز به جابجایی، پارتیشن خود را به محیط جدید منتقل کرده و در آن محیط استفاده نمایید.
پارتیشن شیشهای کشویی
با نصب پارتیشنهای کشویی در هر فضایی، شما میتوانید به بهترین شکل از آن فضا استفاده نمایید، حتی اگر حداقل متراژ ممکن را داشته باشد. پارتیشنهای کشویی موجب افزایش زیبایی فضا شده و شما میتوانید آن را به صورت فریملس انتخاب نموده و یا پارتیشن خود را با به صورت فریمدار از جنسها و رنگهای متنوع طراحی کنید.
انواع پارتیشن شیشهای بر اساس نوع فریم
پارتیشنهای شیشهای میتوانند به صورت فریمدار و یا بدون فریم باشند که اصطلاحا به آن فریملس گفته میشود.
پارتیشن شیشهای فریمدار
در این نوع پارتیشن شیشهای از فریم ضخیم استفاده میشود که میتواند رنگها و جنسهای مختلفی داشته و در حالتهای مختلف طراحی شوند. این فریم میتواند هم بر زیبایی پارتیشن تاثیرگذار باشد و هم مقاومت پارتیشن را بالاتر ببرد.
پارتیشن شیشهای فریملس
پارتیشنهای شیشهای فریملس زیبایی و جذابیت بیشتری نسبت به پارتیشنهای فریمدار داشته و قیمت آن نیز نسبت به پارتیشن شیشهای فریمدار کمتر است. برخلاف تصور افراد مختلف، پارتیشن شیشهای فریملس از یک فریم بسیار ظریف و ساده ساخته شده است که تاثیری بر زیبایی ساده بودن پارتیشن ندارد. شیشه این پارتیشن به صورت یک تکه اجرا میشود و مقاومت آن نسبت به پارتیشهای فریمدار آلومینیومی کمتر است.
نکاتی که باید هنگام نصب و اجرا پارتیشن شیشهای به آنها توجه نمود:
-
پیش از هر چیز ابتدا باید یک نقشه دقیق از تعداد نفراتی که قرار است در محل مورد نظر حضور داشته باشند و محل قرارگیری پارتیشن و میز و صندلیها تهیه شود.
-
پس از تهیه نقشه باید تعداد دربهای ورودی به اتاق، محل قرارگیری درب، عرض مناسب برای درب ورودی و … تعیین شوند.
-
اغلب فضاهایی که به وسیله پارتیشن ساخته میشوند، یک ورودی داشته و عرض مناسب آن حدود ۹۰ سانتیمتر است.
-
ارتفاع شیشه پارتیشن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و لابد به گونهی باشد که به سقف متصل شده و مانع از ورود و خروج سرما و گرما شود. علاوه بر این، ارتفاع زیاد پارتیشن موجب میشود که انتقال صدا از محیطی دیگر به فضای ایجاد شده توسط پارتیشن و برعکس، رخ ندهد.
نظر شما