به گزارش بازار به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، براساس آمار آژانس بین المللی انرژی، این افزایش منعکس کننده نفوذ روزافزون برزیل در میان تولیدکنندگان جهانی نفت از طریق فعال سازی پروژههای عظیم برون مرزی خود است.
انتظار میرود برزیل طی پنج سال آتی یکی از بیشترین افزایش تولیدات نفت را در سطح جهان به عنوان کشوری غیراوپک برجای بگذارد.
شرکت نفتی دولتی برزیل «پتروبراس» به محض بازگشایی اقتصاد کشورهایی همچون چین و سایر کشورهای منطقه و همچنین همزمان با رفتن کشورهای غربی به قرنطینه، قراردادهای وسوسه انگیز عرضه نفت خام با کیفیت را برای خریداران آسیایی ارائه کرد.
علاوه بر این، چین از افت بیسابقه قیمتها برای پر کردن ذخایر استرتژیک خود بهره بود. «روبرتو کاستلو برانکو» مدیر اجرایی شرکت پتروبراس گفت که «اگر نفت بیشتری داشتیم، چین باز هم میخرید.»
کاستلو برانکو همچنین اضافه کرد که از آنجا که تقاضا در برزیل در حال احیا است، برای رونق هرچه بیشتر صادرات نفت بیشتری در دسترس این کشور نیست.
براساس بیانیه پتروبراس، چین هم اکنون مقصد ۷۰ درصد از صادرات برزیل است.
مطابق دادههای پایگاه ریفینیتیو اِیکون، آسیا در نیمه نخست سال به طور میانگین روزانه ۱.۰۷ میلیون بشکه از برزیل وارد کرده که در مقایسه با مدتی مشابه در سال گذشته ۳۰ درصد جهش داشته است.
براساس این دادهها، رقم رکوردشکنی معادل روزانه ۱.۶۲ میلیون بشکه نفت خام برزیل تنها در ماه ژوئن در بنادر آسیایی پهلو گرفته که در مقایسه با ژوئن ۲۰۱۹ تقریبا سه برابر بیشتر است.
پالاشگاههای آسیایی برای خرید نفت کمسولفور برزیل اشتیاق دارند زیرا آنها بدنبال پایبندی به مقررات جدید کشتیرانی مبنی بر تامین سوخت پاکتر برای کشتیها هستند. این موضوع برای شرکت پتروبراس این موقعیت را فراهم کرده است تا با وجود کاهش بیسابقه تولیدات از سوی اوپک به اندازه ۹.۷ میلیون بشکه در روز، بازار خود را گسترش داده و رونق بخشد.
نظر شما