عدم تقارن درآمد و هزینه چالش مهم شرکت مخابرات ایران

عدم تقارن درآمد و هزینه چالش مهم شرکت مخابرات ایران

مدیر عامل شرکت مخابرات گفت: روند افزایش درآمد عملیاتی رشد داشته اما روند هزینه‌ها کاهشی بوده و باوجود تلاش‌ها، هنوز شرکت در زمینه درآمد-هزینه به نقطه سر به سر در زمینه ثابت نرسیده است.

به گزارش بازار، مجید سلطانی - مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در گردهمایی مدیران مخابرات سراسر کشور که به منظور همیاری با دولت چهاردهم برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم بازتابی از این‌ همایش داشته باشیم چراکه این جلسه بررسی نقاط قوت و ضعف در سال گذشته و آمادگی همکاری حداکثری شرکت مخابرات با دولت چهاردهم به خصوص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

وی افزود: مخابرات دارای نماینده در ۳۱ استان و مدیران باسابقه در این حوزه است چون ما یک خانواده بزرگ در کشور هستیم و از مراکز استان ها تا روستا گسترده شده و در نتیجه شرکت مخابرات در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات سرنوشت‌ساز است. این شرکت بعد از فراز و نشیب ها در سه سال گذشته با عنایت الهی تلاش کرده است.

سلطانی گفت: درآمد عملیاتی شرکت‌ها در پایان سال ۱۳۹۹ از ۸۵۰۰ میلیارد تومان به ۲۱ میلیارد ۵۰۰ هزار تومان تا پایان سال ۱۴۰۲ رسید. بنابراین مخابرات منتظر تعرفه‌ای که باید برایش درنظر گرفته می‌شد نماند. اما مشکلاتی داریم که باید حل شود؛ هزینه‌ها هم اضافه می شود اما مخابرات روند افزایش هزینه‌ها را کاهشی کرده است.

وی تاکید کرد: در این شرکت دو اتفاق رخ داد؛ روند افزایش درآمد عملیاتی رشد داشت و روند هزینه‌ها کاهشی بوده اما علی رغم تلاش‌های انجام شده هنوز شرکت مخابرات ایران در زمینه درآمد-هزینه به نقطه سر به سر در زمینه ثابت نرسیده است؛ با این حال ۶۰ هزار میلیارد تومان در سه سال گذشته در بخش ثابت و سیار سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: همچنین در سه سال گذشته مخابرات نزدیک ۶۰ همت به عنوان حق السهم در بخش سیار و ثابت به دولت پرداخت کردیم؛ بنابراین شرکت مخابرات ایران یک شرکت درآمدزاست. این شرکت به دلیل عدم توانایی در بخش تنظیم‌گری نتوانسته است به نقطه مطلوب درآمد و هزینه برسد.

او افزود: ما در سال ۱۴۰۲ قرار بود سه عنوان طبق قانون برای مخابرات حل شود که به دلیل عدم تنظیم‌گری حدود ۴ همت عدم النفع برای ما داشت که می توان به ابلاغ تعرفه تجاری، بحث اصلاح تعرفه LSS و نرخ‌های دیتا اشاره کرد. بنابراین بحث تنظیم‌گری مهم است و باید اتفاقات خوبی در این زمینه رخ دهد.

سلطانی تاکید کرد: خدمات شرکت مخابرات از استان تا روستاها ادامه دارد اما نسبت درآمد به هزینه در این زمینه یک به ۴۰ است؛ بنابراین این موارد باید رعایت شود که به معنی تنظیم‌گری است. درباره نگاه به آینده هم باید گفت در سه سال گذشته طرحی به نام نجما را جلو بردیم که روند آن همچنان ادامه دارد اما کاری که در نظر داریم برای چهار سال آینده انجام دهیم، این است که در کشور نیاز به جهش و تحول بنیادین داریم؛ در واقع درست است که توسعه در حال انجام است اما باید سرمایه‌گذاری بیشتری صورت بگیرد؛ چراکه کشور وسیع است و شبکه بزرگی دارد.

وی در ادامه صحبت‌هایش تاکید کرد: کاری که سال گذشته انجام دادیم، طرح تحول بنیادین شبکه بود که به صورت آزمایشی در استان سمنان انجام شد و این طرح را می‌توانیم در تمام کشور اجرایی کنیم. بازسازی و نوسازی شبکه مخابرات هدف اصلی است که باید به دنبال سرمایه‌گذاری انجام شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پایان سخنان با بیان اینکه در این طرح تعهد دادیم که دو سوم اعتبار را تامین کنیم اما برای یک سوم باقی مانده نیاز به کمک مالی در ابتدای کار داریم، تصریح کرد: اگر این یک سوم کمک مالی در هر قالبی برای هر استان تامین شود، تحول بنیادین شکل خواهد گرفت. قول و عمل ما تاکنون صادقانه بوده و پس از این نیز صادقانه خواهد بود تا اتفاقات خوبی در دولت چهاردهم رخ دهد.

سلطانی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با پیشبرد پروژه فیبرنوری سرقت کابل‌های مخابراتی کاهش یا افزایش یافته است، اظهار کرد: کابل های فیبرنوری که مجموع مخابرات ایران دارد، بیشتر از جنس ارتباط بین مراکز است و در نقاطی که ما دسترسی ایجاد کرده ایم، کاهش داشتیم اما با توجه به گستردگی بسیار زیاد شبکه مسی همچنان در قالب استان‌ها بحث سرقت بسیار جدی است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین گفت: درخصوص توسعه لایه دسترسی مبتنی بر فیبرنوری، ما در مخابرات طرح نجما و UNSP را دنبال می کنیم؛ وزارت ارتباطات نیز به هفت الی هشت شرکت دیگر مجوز لایه دسترسی داد و قطعا این طرح مزایا و معایب خود را دارد؛ یکی از مزیت های آن این بود که این اقدام بین شرکت‌های مختلف تقسیم می شد و موازی پیش می رفت تا سرعت کار افزایش یابد و همچنین تمامی بازیگران برای رقابت امکان حضور داشتند.

وی، ادامه داد: در اجرای طرح UNSP نیاز بود که از تجربه مدیران مخابراتی استفاده شود تا چالش ها کاهش یابد و بهره وری به حداکثر برسد، مخابرات در سال ۱۴۰۱ برای کمک به وزیر ارتباطات، نامه ای در جهت بیان مزایا، معایب و پیشنهادهای طرح، تهیه و ارسال کرد که به امضای تمام مدیران مخابراتی کشور رسید که البته توجهی به آن نامه نشد و حتی می توانیم آن را در اختیار رسانه ها قرار دهیم.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، توضیح داد: شهرداری ها و فرمانداری ها همکاری خوبی در زمینه طرح UNSP با مخابرات داشته اند و در استان خراسان شمالی شاهد نتایج بسیار خوبی بودیم و هیچ مشوق و تسهیلاتی تاکنون به مجموعه مخابرات اختصاص پیدا نکرده است و با توانمندی خود و مولد سازی این طرح را پیش برده است، تا دغدغه مردم را کاهش دهد.

در ادامه داوود زارعیان- معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران- اعلام کرد: شرکت مخابرات ایران به نحوه اجرای طرح UNSP اعتراض دارد وگرنه مخالف حضور دیگر بازیگران این عرصه نیست، چراکه در حوزه ADSL بیش از ۴۰ شرکت سروکو و ۱۷ شرکت FCP فعالیت دارند.

معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، ادامه داد: از نظر ما تعداد بازیگران این عرصه می تواند افزایش یابد، چراکه این حجم کار عظیم نیاز به بازیگران بیشتری دارد و ۲۰ میلیون خانوار در کشور داریم اما در حال حاضر ۵۰۰ مشترک FTTH داریم، بنابراین روش و انحصار موجود، حیف و میل منابع و عدم فعالیت برخی از شرکت ها موضوع مورد اعتراض ماست.

کد خبر: ۳۰۱٬۶۳۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 17
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 1
    • بازنشسته مخابرات منطقه تهران می گوید IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      سلام هزینه های درمانی مربوط به بیمه دانا از 6 ماه گذشت کی پرداخت میشود !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ هر ماه مبلغ 1 میلیون 200 هزار تومان بابت بیمه تکمیلی از حقوق بنده کسر می کند و این چه بیمه تکمیلی است که متأسفانه بیمه دانا بعد از گذشت بیش از 5 و 6 ماه است که هزینه های درمانی را واریز نکرده است چرا؟ بازنشسته مخابرات منطقه تهران می گوید نظر شما در انتظار تایید است.
    • اعتراض IR ۱۷:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      هیچ کار کارشناسی قبول نمی کند پول بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشسنگان شرکت مخابرات را از 1400 تاکنون برای پیاده روی اربعین خرج کنید
    • IR ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      بازنشستگان مخابرات از دولت جناب پزشکیان تقاضای عزل مدیر عامل وهئیت مدیره فعلی شرکت مخابرات و رسیدگی به حق و حقوقی پایمال شده را دارند
    • IR ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      این چه قانون و عدالت در کشور اسلامی است که در این مدت 33 ماه است که متأسفانه مشکلات ما بازنشستگان مخابرات منطقه تهران بررسی رسیدگی نشده است چرا؟ هیچ کسی هم در مخابرات ایران، تهران، دولت، مجلس وغیره پاسخگو و جوابگو نیست و از سال 1400 تاکنون هم نبوده است چرا؟ علت سکوت دولت، مسئولان، نمایندگان مجلس و... در مورد مشکلات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از دی ماه سال 1400 تاکنون چیست؟
    • IR ۱۷:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      از دی ماه سال 1400 تاکنون در مورد مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات بیش از 999 هزار بار در رسانه ها اعتراض کرده ایم ولی اما متأسفانه دولت، مسئولان، نمایندگان مجلس و... هیچ کاری و اقدامی نکردند و فقط سکوت اختیار کرده اند چرا؟
    • IR ۱۷:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      واریز سود سهام همراه اول به کجا رسید؟ چرا سود سهام همراه اول واریز نشد؟ واریز سود سهام اخابر شرکت مخابرات ایران به کجا رسید؟ چرا سود سهام اخابر واریز نشد؟ علت واریز نشدن سود سهام همراه اول و اخابر تاکنون چیست؟
    • IR ۱۷:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      علت سکوت مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از دی ماه سال 1400 تاکنون چیست؟
    • IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      تجمع بازنشستگان مخابرات در تهران تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال1401 تاکنون چه زمانی واریز میشود؟ چرا بن خوار بار مهرماه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران 1402 بعداز گذشت 11ماه و 7 روز است که هنوز پرداخت نشده است شرکت مخابرات به تعهدش در قبال بازنشستگان عمل نکرده است.
    • IR ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      دولت سیزدهم آماده کمک به دولت چهاردهم است/ و این در حالی است که متأسفانه دولت سیزدهم از سال 1400 تاکنون هیچ کاری برای حل مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات نکرده است چرا؟
    • IR ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      قرار بود امسال ماهانه بن خوار بار بازنشستگان مخابرات پرداخت شود پس چی شد شرکت مخابرات به تعهدش در قبال بازنشستگان عمل نکرده است.
    • IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      تاسف بار است که هنوز هم متأسفانه تکلیف پرداخت تفاوت افزایش خواروبار ومناسبتها و سایر رفاهیات از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون برای بازنشستگان شرکت مخابرات معلوم و روشن نشده است چرا؟ حرف دل همه بازنشستگان شرکت مخابرات
    • IR ۰۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۸
      0 0
      مجید سلطانی - مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از سال 1400 تاکنون 100 درصد فقط عامل اصلی مشکلات ما بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور بوده است. و دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس و... هم از سال 1400 تاکنون در مورد مشکلات ما بازنشستگان شرکت مخابرات فقط سکوت اختیار کرده اند چرا؟
    • IR ۰۸:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۸
      0 0
      کاهش 97 درصدی ارزش سهام و سود مخابرات ایران درسال گذشته 100 درصد فقط به خاطر بی مدیریتی مجید سلطانی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران بوده است. حرف دل همه بازنشستگان شرکت مخابرات
    • IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۸
      0 0
      ارزش سهام عدالت 10 میلیون تومان است سالانه سود سهام عدالت را مبلغ بیش از 1 میلیون و 300 هزارتومان واریز می کنند ولی متاسفانه ارزش سهام اخابر کارکنان شرکت مخابرات ایران بیش از 70 الی 100 میلیون تومان بوده است سود سهام اخابر را در تاریخ 4 بهمن ماه سال 1401 را به مبلغ 500 الی 600 هزار تومان واریز کردند چرا؟ اعتراض جمعی از کارکنان رسمی و بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور
    • IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۸
      0 0
      از دی ماه سال 1400 تاکنون در مورد مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات بیش از 999 هزار بار در رسانه ها اعتراض کرده ایم ولی اما متأسفانه دولت، مسئولان، نمایندگان مجلس و... هیچ کاری و اقدامی نکردند و فقط سکوت اختیار کرده اند چرا؟
    • بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
      0 0
      هر ماه مبلغ 1 میلیون 200 هزار تومان بابت بیمه تکمیلی از حقوق بنده کسر می کند و این چه بیمه تکمیلی است بیمه دانا باز هم قطع شده است . آزمایشگاه های و… طرف قرار داد بیمه دانا را قبول نمی کنند. بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران
    • اعتراض IR ۲۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۳
      0 0
      بسمه تعالی جناب آقای مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان با سلام و تحیت از دی ماه سال 1400 تاکنون در مورد مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات بیش از 999 هزار بار در رسانه ها اعتراض کرده ایم ولی اما متأسفانه دولت، مسئولان، نمایندگان مجلس و... هیچ کاری و اقدامی نکردند و فقط سکوت اختیار کرده اند چرا؟