به گزارش بازار، «محمد آذرپناه» از تخصیص مبلغ ۲ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال اعتبار در حوزه مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۳ به استان تهران خبر داد که برای پرداخت به اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط به بانک عامل ابلاغ شده است.
وی افزود: با توجه به تعیین سهم اعتبارات مشاغل خانگی، این تسهیلات بر اساس شاخص های تعیین شده که به ترتیب اولویت فارغ التحصیلان دانشگاهی، زنان سرپرست خانوار، مادران فعال در حوزه مشاغل خانگی که دارای فرزند بیشتری دارند به صاحبان کسب و کارهای خانگی پرداخت خواهد شد.
آذرپناه با بیان اینکه مشاغل خانگی یکی از روشهای تکمیلی اشتغال و کسب در آمد در خانواده است، اظهار داشت: امروزه مشاغل خانگی در همه کشورهای جهان نهادینه شده و طرفداران زیادی دارد و موجب تقویت رویکرد توسعه پایدار و کاهش فقر و محرومیت میشود.
وی با اشاره به استقبال هر ساله فعالان مشاغل خانگی از تسهیلات مشاغل خانگی، گفت: با توجه به جامعه هدف شناسایی شده از سوی بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی(ره) در سال جاری مبلغ ۲۶۰ میلیارد ریال از اعتبارات مشاغل خانگی به کسب و کارهای مورد نظر بسیج سازندگی و ۳۰ درصد نیز به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) اختصاص یافته است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با تاکید بر ابلاغ اعتبارات سال جاری حوزه مشاغل خانگی اظهار داشت: متقاضیان استفاده از تسهیلات مشاغل خانگی باید در سامانه https://smkh.mcls.gov.ir نام نویسی کنند و میتوانند یکی از رشتههای صنایع دستی، فرش دستباف، امور تولیدات دامی، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، عشایری، امور تولیدات گیاهی، تولیدی (صنعت- خدمات) و فعالیتهای فرهنگی و هنری را انتخاب کنند.
وی افزود: بر همین اساس نیز بانک مرکزی در بخشنامهای به بانکهای عامل، شامل بانک ملی، توسعه تعاون، صادرات، تجارت، ملت، سپه، رفاه، مهرایران، رسالت و پست بانک، دستورالعمل پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران بیانداشت: با راه اندازی کمیته های نظارت بر طرح های بهره مند از تسهیلات اشتغالزایی از جمله تسهیلات مشاغل خانگی در بخش های مستقل و پشتیبان با مشارکت نمایندگان دستگاههای اجرایی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرمانداری ها و بانک های عامل پرداخت کننده تسهیلات اشتغالزایی، نظارت میدانی بر طرح های برخوردار از تسهیلات انجام می شود.
آذرپناه تصریح کرد: سقف وام قرضالحسنه اشتغالزایی فردی (مستقل) در سال جاری ۱۵۰ میلیون تومان و کارفرمایی (پشتیبان) حداکثر چهار میلیارد تومان قرض الحسنه با کارمزد چهار درصد است.
نظر شما