وی افزود: امروز در روستای کروچ، تمام دام های تلف شده، جمع آوری شد و با هماهنگی ستاد بحران استان، لودر ساعاتی در اختیار همکاران ما در دامپزشکی قرار گرفت و تمامی دام ها به صورت بهداشتی، مدفون شد.
رفیعی پور با اشاره به عملیات ضدعفونی پس از پاکسازی مناطق از لاشه دام ها، اذعان کرد: عملیات ضدعفونی، سم پاشی و درمان دام های بیمار که اکثرا علائم سرماخوردگی دارند، در حال اجرا است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: میزان سم توزیع شده ۱۵ لیتر، مساحت ضدعفونی شده ۳ هزار متر مربع، تعداد دام سم پاشی شده ۴ هزار رأس، جایگاه سم پاشی شده ۸هزار و ۴۰۰ متر مربع، میزان تلفات دام ۴۱ رأس، عملیات درمانگاهی ۶۷ رأس و تعداد اکیپ های فعال ۴ اکیپ گزارش شده است.
وی با اشاره به این نکته که واکسیناسیون بیماری های مدنظر در حال انجام است، تصریح کرد: تعداد دام های واکسینه شده علیه بیماری آنتروتوکسمی و بیماری ppr یا طاعون نشخوارکنندگان کوچک ۳۸۰۰ رأس بوده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه گروه هایی از مناطق جنوبی کشور برای حل بحران، در منطقه سیستان حضور دارند، خاطرنشان کرد: چهار اکیپ کمکی از شهرستان ها و اداره کل به همراه دو اکیپ از شهرستان جاسک در منطقه حضور دارند و مشغول عملیات هستند.
وی افزود: در شهرستان سیریک هم یک روستا تعداد ۶۳ رأس گوسفند و بز تلفات داشته ایم که اقدامات بهداشتی در این منطقه هم در حال اجرا است، البته هنوز هم دسترسی به تعدادی روستا میسر نشده که به محض باز شدن مسیر، نیروها اعزام و اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.
رفیعی پور تأکید کرد: ۹ تن تخم مرغ از گلپایگان برای مردم سیل زده استان سیستان و بلوچستان ارسال شده است.
نظر شما