احسان شهیر در گفت و گو با خبرنگار بازار، با تاکید بر اهمیت اقتصاد دانش بنیان اظهار کرد: یکی از محورهای توسعه استان اصفهان، توسعه اقتصاد دانش بنیان است؛ در حال حاضر در استان اصفهان بیش از ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور وجود دارد.
وی افزود: از این تعداد، ۲۲۰ شرکتی که می توانند از یک سو زنجیره های ارزش را در استان های مختلف کشور پایدار کنند و فناوری را در آن ها رسوخ دهد و از سوی دیگر بتوانند این فناوری را به سایر کشورها صادر کنند، در حوزه دانش بنیان شناسایی و مشخص شده است.
تقسیم بندی شرکت های دانش بنیانی مستعد مستقر در استان اصفهان
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان با بیان اینکه یکی از وظایف ما ایجاد بازار برای دانش بنیانها است، گفت: به همین دلیل شرکت های دانش بنیانی مستعد مستقر در استان اصفهان را در قالب زنجیرههای ارزش راهبردی تقسیم بندی کردیم.
وی اضافه کرد: یکی از برنامه های ما در دفتر سرمایه گذاری و اشتغال استانداری این است که برای آن ها جانمایی کنیم تا بتوانند بهتر نقش خود را در اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور ایفا کنند.
شبکه سازی شرکت های دانش بنیان در سرتاسر کشور
شهیر اضافه کرد: بر این اساس شرکت ها را به سایر استان ها نیز معرفی می کنیم و در صورتی که شرکت های دانش بنیان و فناور موفقی در سایر استان ها وجود داشته باشد که بتوانند در تقسیم بندی این زنجیره های ارزش راهبردی مشخص شده، قرار بگیرد از آنها دعوت میکنیم تا در این شبکه سازی حضور داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه تکمیل زنجیره های ارزش راهبردی استان در حوزه اقتصاد دانش بنیان و تقویت آن ها با جدیت دنبال می شود، خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که اگر می خواهیم یک ایران آباد و سرآمد داشته باشیم، باید همه ما سهم خود را ایفا کنیم و امیدواریم مجموع این اقدامات بتواند اتفاقات خوبی برای استان اصفهان رقم بزند
نظر شما