سعید نظری در گفتگو با خبرنگار بازار ضمن اشاره به ظرفیت های بالای صنایع دستی در استان کردستان، اظهار کرد: بهره برداری از ظرفیت های حوزه صنایع دستی در استان کردستان یکی از اولویت های اصلی است و در این راستا باید از نقش خود فعالان صنایع دستی استفاده شود.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت فعالان صنایع دستی در تصمیم گیری ها و سیاست گذاری های این بخش، افزود: راه اندازی تشکل های تخصصی صنایع دستی در استان می تواند نقش مهمی در ایجاد درآمد پایدار و ترویج صنایع دستی منطقه داشته باشد.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی کردستان گفت: در راستای ایجاد تشکل های تخصصی صنایع دستی در استان، انتخابات اتحادیه رشته های رودوزی های سنتی و سراجی سنتی برای انتخاب هئیت مدیره با حضور اعضا در سنندج برگزار شد.
وی ضمن اشاره به اهداف راه اندازی این تشکل ها، افزود: هدف از این اقدام حفظ، حراست و احیای رشته های صنایع دستی و حمایت از تولیدکنندگان و هنرمندان صنایع دستی به منظور توسعه و ترویج هنرهای سنتی استان است.
وی عنوان کرد: صنعتگران و فعالان صنایع دستی می توانند در قالب این تشکل های مردمی با استفاده از توانمندی های همدیگر و با هم فکری و هم افزایی بیشتر برای رسیدن به اهداف مشترک متعالی گام های مهمی بردارند.
نظری یادآور شد: کردستان دارای ظرفیت های بی نظیری در حوزه صنایع دستی است و تعداد زیادی از هنرمندان، تولیدات خود را در طول سال در فروشگاه ها و نمایشگاه های صنایع دستی عرضه می کنند و قطعا ایجاد شرکت های تعاونی صنایع دستی هم بر کیفیت و هم در فروش محصولات موثر است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی کردستان بیان کرد: امید است با وجود ظرفیت غنی از دست ساخته ها و صنایع دستی کردستان و با همکاری و تعامل میان هنرمندان و صنعتگران بتوان در معرفی تولیدات صنایع دستی و رفع مشکلات هنرمندان و کارآفرینان این حوزه گام های مهمی برداریم.
نظر شما