به گزارش بازار، مهرداد عظیمی اظهار کرد: در این دوره از مسابقات، شرکت کنندگان در حوزه فناوری اطلاعات در ۶ رشته مهارتی توسعه نرم افزارهای موبایل، تکنولوژی وب، مدیریت سیستمهای تحت شبکه، راهکارهای نرم افزاری برای کسب و کار، طراحی مهندس مکانیک CAD و فناوری طراحی گرافیک با هم به رقابت می پردازند.
وی افزود: این دوره از مسابقات با حضور شرکت کنندگان کشورهای غنا، نیجر، روسیه، قزاقستان، کره جنوبی، برزیل، بنگلادش، سنگاپور، مالزی، ژاپن، آفریقای جنوبی، ترکمنستان و ایران برگزار میشود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد:شرکت کنندگان بر اساس شاخصهای تعیین شده از طرف دفتر مسابقات بین المللی مهارت و طبق استانداردهای بین المللی توسط مدیران رشته، کارشناسان مسئول و کارشناسان داور مدعو اعم از کارشناسان درون یا برون سازمانی و کارشناسان معرفی شده از سوی برگزارکننده رویداد مورد سنجش قرار می گیرند و ارزیابی نتایج مطابق دستورالعمل نحوه ارزشیابی پروژهها و با استفاده از فرمهای سیستم ارزشیابی مسابقات (CIS) انجام می پذیرد.
وی دیپلماسی مهارت را از مهترین راهبردهای سازمان آموزش فنی و حرفهای برشمرد و گفت: هدف از برگزاری مسابقات بین المللی دوستانه مهارت، تبادل تجربیات به منظور ارتقای مهارت جوانان و نیروی کار، اشاعه اطلاعات در زمینه استانداردهای ملی مهارت، تشویق جوانان برای آموزشهای متناسب با شغل و ترغیب در امر تبادل اطلاعات و تجارب میان جوانان متخصص در سراسر دنیاست.
نخستین دوره از مسابقات بینالمللی دوستانه مهارت از ۲۳ اردیبهشت ماه به میزبانی استان گلستان آغاز میشود و رئیس هیات داوری، کارشناس ارشد، معاون کارشناس ارشد، سوپروایزر کارگاه، کارشناس و کارشناس مترجم و شرکت کننده گروه اجرایی مسابقات جهانی را تشکیل میدهند.
برپایی این دوره از مسابقات به منظور آماده سازی تیم ملی مهارت ایران جهت حضور در مسابقات جهانی لیون فرانسه است که در سال جاری برگزار خواهد شد.
نظر شما