امیرهوشنگ بابامرادی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: راهاندازی دفتر وزارت امور خارجه در منطقه آزاد اروند، مطالبه ای فراگیر به ویژه بین فعالان اقتصادی و گردشگری تبدیل شده است و سازمان منطقه آزاد اروند به این موضوع نگاهی ویژه دارد.
وی با تاکید بر اینکه سفارت ها و کنسولگری های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور می توانند به معرفی ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری منطقه آزاد اروند کمک کنند، افزود: شهرهای آبادان و خرمشهر با توجه به محرومیت و ظرفیت های مغفول مانده زیادی که دارند، چنانچه دیپلمات های کشورمان به معرفی آنها کمک کنند سبب ارتقای سطح اقتصادی می شوند.
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند توضیح داد: صبح سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه به همراه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند جلسه تخصصی در وزارت امور خارجه با مشاور وزیر و رئیس دفتر هماهنگی و پیگیری امور نمایندگی های داخل کشور این وزارت برگزار و خوشبختانه با راه اندازی دفتر وزارت امور خارجه در منطقه آزاد اروند موافقت شد.
بابامرادی ادامه داد: با توجه به همسایگی منطقه آزاد اروند با کشورهای عراق و کویت، موضوع چالش لایروبی اروندرود، ظرفیتهای صادراتی شهرک های صنعتی، ظرفیت های توریسم، تولیدات صنایع دستی، جایگاه مهم نام آوران حوزه فرهنگی، فعالیتهای بالای کشاورزی و شیلات و همچنین قطب قهرمانی ورزشی در چندین رشته، راه اندازی نمایندگی وزارت در منطقه آزاد اروند، پیامدهای مثبت در این زمینه ها را به همراه دارد.
وی عنوان کرد: سیاستگذاری فعلی سازمان منطقه آزاد اروند مبنی بر نگاه جهانی به همه امور شهرهای آبادان و خرمشهر است و پس از پیگیری های مستمری که از ماه ها قبل با وزارت امور خارجه انجام شد، شاهد یک تحول مثبت در زمینه ارتباطات جهانی اروند خواهیم بود.
نظر شما