به گزارش بازار، حسام قربانعلی سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: ناوگان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با هدف آمادگی در فواصل زمانی مشخص شده مورد بازرسیهای فنی قرار میگیرند.
به گفته وی دانش، توانمندی و تجربه ارزنده متخصصان مهندسی و تعمیرات و دارا بودن مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح، سبب شده تمامی ارزیابیها و تعمیرات ناوگان به دست متخصصان همایی انجام شود.
او می گوید:بازرسی ها و تعمیرات دورهای هواپیما اصولا به بازرسیهای C-B-A و S تقسیم میشوند که در هر کدام دستورالعملهای متفاوتی برای بازبینیهای فنی و تخصصی خاص درنظر گرفته شده است و هواپیماها درسررسید دوره مشخص شده، برای بازرسی های دورهای و فنی به آشیانه مربوطه منتقل میشوند.
او بیان کرد: در اسفند ماه ۱۴۰۲ دو فروند هواپیمای ایرباس A۳۱۹ و فوکر F-۱۰۰ در آشیانه تحت تعمیرات اساسی (S-CHECK) قرار داشتند که اولین فرونداین هواپیماها با علامت ثبتی EP-IEQ پس از ۲۰ روز کار بازرسی و پایان تعمیرات طبق برنامه ریزی واتمام بازرسی نهایی و تست پرواز آن در پنجم اسفند ۱۴۰۲ به ناوگان هواپیمایی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران پیوست وکارهای تعمیراتی هواپیمای فوکر F-۱۰۰ نیز در مراحل پایانی قرار دارد که با اتمام بازرسی ها، قبل از پایان سال به ناوگان ملحق خواهد شد.
قربانعلی در مورد مشخصه بازرسی S گفت: این نوع تعمیرات بالاترین نوع بازرسی فنی است و کارخانه سازنده هواپیما برای این نوع تعمیرات بازه زمانی ۲ ماهه در نظر گرفته ولی با توجه به پیش رو بودن عملیات نورزوی، متخصصان فنی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در همتی مضاعف با کار فشرده این بازه را به ۲۰ روز کاهش دادند که در نوع کار بی سابقه میباشد.
وی گفت: با پیوستن این ۲ فروند هواپیما در هر مسیر تعداد ۲۲۰ صندلی به ظرفیت صندلیهای موجود افزوده خواهد شد.
نظر شما