موسی قاسم پیشه در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به مشکلات فراروی سرمایهگذاری در مازندران، نبود زمین مناسب و بروکراسیهای اداری را ازجمله مسائل اعلام کرد و گفت: این عوامل سبب میشود تا بیشتر سرمایهگذاران و متقاضیان سرمایهگذاری خارجی در استان با دستخالی یا به کشورهایشان بازگردند و یا به دیگر مناطق کشور بروند.
وی شمار مجوز سرمایهگذاری خارجی در مازندران را طی هشت سال گذشته ۴۷ فقره اعلام کرد و افزود: بیشتر این سرمایهگذاریها به سرانجام نرسیده و نبود زمین مناسب و بروکراسیهای اداری ازجمله موانع به شمار میرود.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی مازندران با اظهار اینکه پنجره واحد یکی از طرحهای خوب برای کاهش بروکراسی اداری محسوب میشود، ادامه داد: مرتبط نشدن با پایگاههای دادههای ثبتی و جزیرهای شدن مجوز کسبوکار سبب شده پنجره واحد کارایی لازم برای کاهش زمان و هزینهها نداشته باشد.
قاسم پیشه با اظهار اینکه اقتصاد و دارایی متولی اصلی پنجره واحد به شمار میرود، تصریح کرد: ازاینرو استان مازندران بهعنوان یکی از سه استان پایلوت صدور مجوزهای استانی کسبوکار تعیینشده است.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی مازندران یادآور شد: پنجره واحد سرمایهگذاری نیز در مراحل پایانه کار قرار دارد و امیدواریم از سال آینده اجرایی شود.
نظر شما