میرسامان پیشوایی در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: یکی از طرح هایی که سازمان بهره وری در دولت سیزدهم دنبال می کند، جلب مشارکت نخبگان دانشگاه ها در حل مسائل کشور است.
وی تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ طرحی را تدوین کردیم تا از ظرفیت دانشگاه ها به عنوان معین کمیته بهره وری استفاده کرده و بتوانیم با بهره مندی از نتایج تیم های تحقیقاتی مشکلات و موانع را در حوزه های مختلف رفع کنیم.
انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه محقق اردبیلی
رییس سازمان ملی بهره وری گفت: استان اردبیل نهمین استان کشور است که تفاهمنامه ای را با دانشگاه محقق اردبیلی به امضا می رساند تا استان اردبیل در بحث بهره وری از ظرفیت تحقیقات و پژوهش های دانشگاهیان بهره مند شده و استفاده کامل را ببرد.
پیشوایی افزود: مسائل کلیدی استان در حوزه بهره وری با همت این کمیته و همراهی اساتید دانشگاه و دانشجویان رفع شده و این حرکت چراغی برای دستگاه های اجرایی خواهد بود تا سمت و سوی مناسب به آنها نشان داده شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در کشور پایان هر سال و هر سه ماه وضعیت بهره وری استان ها مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد که سال گذشته استان اردبیل در بین هفت استان برتر کشور قرار گرفت.
پیشوایی اضافه کرد: امسال تاکنون تکالیف تعیین شده در استان اردبیل به شکل مناسب در حوزه بهره وری اجرا نشده و ضرورت دارد به سرعت این تعهدات اجرایی شده و برنامه سال آینده نیز مشخص و تدوین شود.
وی ضرورت تسریع در اجرای این برنامه ها و گزارش دهی مناسب را در سطح استان یادآور شد و بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه ۳۵ صدم درصد رشد هشت درصدی اقتصادی کشور سهم بهره وری تعریف شده و باید این امر تحقق پیدا کند.
شاخص بهره وری به ۲.۶ دهم رسید
پیشوایی در ادامه سخنان خود یادآور شد: تنها برای اعضای هیأت مدیره شرکت های دولتی پرداختی ها بر اساس بهره وری تعریف شده ولی هنوز نظام جبران خدمات با محوریت بهره وری اجرایی و عملیاتی نشده است.
رییس سازمان ملی بهره وری تصریح کرد: در قانون بودجه سال جاری پرداخت پاداش اعضای هیأت مدیره شرکت های دولتی منوط به عملکرد آنها و تحقق برنامه بهره وری است ولی امیدواریم برای همه کارکنان و مدیران این آیین نامه ابلاغ شود تا بر اساس بهره وری پرداختی ها به انجام برسد.
وی گفت: در قانون مدیریت خدمات کشوری ردیف فوق العاده بهره وری برای کارکنان در نظر گرفته شده ولی هنوز شاهد اجرای آن نیستیم و به لحاظ قانونی مشکلاتی وجود دارد که امیدواریم با رفع آن اختیار بیشتری به سازمان بهره وری داده شده تا بر اساس آن پرداختی ها انجام شود.
پیشوایی افزود: در دو سال دولت مردمی شاخص بهره وری به ۲.۶ دهم رسیده و تلاش بر این است تا به تناسب رشد اقتصادی کشور سهم بهره وری نیز در این حوزه ارتقا یابد.
رییس سازمان ملی بهره وری هدف از سفر به استان اردبیل را توانمندسازی فعالان بهره وری و امضای تفاهمنامه همکاری با دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان معین کمیته بهره وری اعلام کرد و ادامه داد: باید به سمت ارتقای بهره وری بر اساس مؤلفه های مدیریت، سرمایه انسانی، فناوری و منابع مالی حرکت کنیم.
نظر شما