به گزارش بازار، محمد اسماعیل کاملی، گفت: حمایتهای بیمهای از زوجین نابارور در سال جاری افزایش یافته است و در دستورالعمل جدید محدودیتهای دستور العمل قبلی برداشته شد.
مدیر کل دفتر خدمات تخصصی بیمه سلامت افزود: در دستور العمل جدید ۲۸ قلم آزمایشهای تشخیصی ژنتیک، به پوشش بیمهای سازمان بیمه سلامت اضافه شد؛ این آزمایشها مربوط به افرادی است که تحت سقط جنینهای مکرر قرار میگیرند و تا پیش از این نیز بیمه نبود.
محمد اسماعیل کاملی با بیان اینکه بررسی وضعیت تخمدان برای سنجش سلامت تخمک گذاری بانوان تحت درمان ناباروری خدمتی بود که تا پیش از این تحت پوشش نبود و اکنون بیمه شده است، گفت: بررسی وضعیت اسپرم برای سنجش سلامت باروری در مردان نیز که تا پیش از این بیمه نبود هم اکنون بیمه شده است.
مدیر کل دفتر خدمات تخصصی بیمه سلامت گفت: همهی خدمات در درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت هستند تا ۹۰ درصد پوشش در بخشهای دولتی و ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی در مراکز ملکی دیگر تحت پوشش قرار گرفته است.
محمد اسماعیل کاملی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص محدودیتی که در برخی مراکز درمان ناباروری در استفاده از این خدمات وجود دارد، گفت: در دستور العمل جدید هیچ محدودیتی در تعداد دفعات بهره مندی از این خدمات وجود ندارد و اینگونه مشکلات رفع شده است؛ در دستور العمل قبلی تا ۳ بار استفاده از هر خدمت در سال داشتیم که در دستور العمل جدید، حسب نیاز و معرفی پزشک مربوطه، زوجهای نابارور میتوانند از خدمات با پوشش بیمهای استفاده کنند.
مدیر کل دفتر خدمات تخصصی بیمه سلامت افزود: آزمایشهای غربالگری نیز اگر در تشخیص پزشک باشد و زوجین در سامانههای بیمه سلامت به عنوان زوج نابارور معرفی و ثبت شوند نیز با پوشش بیمه ارائه میشود.
محمد اسماعیل کاملی گفت: این پوشش بیمهای ۹۰ درصدی برای هزینههای خدمات تخصصی کمک باروری شامل خدمات میکرواینجکشن، لقاح داخل رحمی، انتقال جنین فریز شده و IVF با تعرفه دولتی است.
تا پیش از این، ۵۶ کد خدمت آزمایشگاهی، ۶۳ قلم داروی تخصصی، ۲۰ خدمت جراحی و ۴ خدمت فوق تخصصی ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.
نظر شما