به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان، هیوا خرم اظهار داشت: این طرح به منظور فراهم شدن بستر اصلاح الگوی مصرف ،امکان اعمال مدیریت بار توسط بهرهبردار شبکه در شرایط عادی و اضطراری ،کاهش دخالت و خطای نیروی انسانی در قرائت و صدور قبض و بهبود وصول مطالبات ،کاهش تلفات غیر فنی و مشخصسازی و مانیتورینگ تلفات فنی شبکه توزیع و بهینه کردن هزینههای بهرهبرداری و نگهداری اجرایی شده است.
وی اضافه کرد: ازابتدای اجرای طرح درسال گذشته تا پایان خرداد سال جاری تعداد هفت هزار و ۴۷۱ مشترک دیماندی برق، به کنتورهای هوشمند با اعتباری بالغ بر ۲۲۴ میلیارد و ۱۳۰ میلیون ریال مجهز شدند.
معاون فروش وخدمات مشترکین برق کردستان افزود: ازاین تعداد پنج هزار و ۲۷۹دستگاه مربوط به بخش کشاورزی است که بااین روش، کنترل ونظارت برمصرف درچاههای کشاورزی افزایش می یابد.
خرم اظهارداشت: توسعه سامانه هوشمندشبکه برق بااستقرارسیستم قرائت ازراه دور(طرح فهام) با اولویت کنتورهای دیماندی برای همه مشترکان (ولتاژ اولیه و ثانویه) و تمام مشترکان کشاورزی اعم از دیماندی و غیر دیماندی یکی از اولویتهای شرکت توزیع برق استان است.
نظر شما