به گزارش بازار به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، مجید عشقی گفت: از دهه ۸۰ و همزمان با اجرای سیاستهای خصوصی سازی، طیف وسیعی از شرکتها وارد بازار سرمایه شده اند، اما هنوز شرکتهای کوچک و متوسط که عمده آنهابه بخش خصوصی برمی گردد به بازار ورود نکرده اند.
وی افزود: از اسفندماه سال گذشته و همزمان با شروع سفرهای استانی سازمان بورس و ارکان، شرکتهای متوسط بسیاری علاقمند به حضور در بازار سرمایه بودند.
عشقی درباره بورس بین الملل گفت: راه اندازی این بورس با وجود ابزارهای مالی جدید بستر جدیدی را فراهم خواهد کرد تا جذب سرمایه گذاران خارجی بیش از پیش افزایش یابد.
رئیس سازمان بورس خاطرنشان کرد: با استفاده از تکنولوژیهای جدید و توکن سازی منابع قابل توجهی جذب و محدودیتهای موجود حل و فصل خواهد شد.
وی با بیان اینکه در دو سال گذشته برای ۲۲۰ نهاد مالی مجوز صادر شده است، گفت: به نظر میرسد با افزایش نهادهای مالی بازار رقابتیتر شود چرا که وجود نهادهای مالی میتوانند منابع مالی را برای مناطق آزاد و شرکتهای کوچک و متوسط تامین کنند.
عشقی، کمک به استانها به ویژه مناطق آزاد که ظرفیت خاص برای سرمایه گذاری دارند را از کارکردهای اصلی نهادهای مالی برشمرد و ادامه داد: سیاست اصلی ما نوآوری مالی مبتنی بر ظرفیتهای مناطق است که با تامین مالی مناطق آزاد محقق میشود.
نظر شما