۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶
اختصاص ۲۱.۶ میلیارد تومان برای مقابله با کرونا از سوی ایمپاسکو
مدیر ایمنی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی اعلام کرد

اختصاص ۲۱.۶ میلیارد تومان برای مقابله با کرونا از سوی ایمپاسکو

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و واحدهای تابعه برای مقابله با کرونا، ۲۱ میلیارد و ۶۷۶ میلیون تومان هزینه کرده اند.

به گزارش بازار به نقل از ایمیدرو، پرهام خواجه‌پور، مدیر ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی این شرکت (ایمپاسکو) با بیان این مطلب گفت: از ابتدای اطلاع‌رسانی شیوع ویروس کرونا در کشور، ایمپاسکو و مجتمع‌های تابعه، مقررات و دستورالعمل‌های مبارزه با این ویروس را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده اند.

وی افزود: این شرکت‌ها، هزینه‌های انجام‌شده را در قالب هزینه‌های داخلی (۱۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان) و مسئولیت اجتماعی (۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان) صرف کرده اند.

مدیر ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی ایمپاسکو با اشاره به جزئیات هزینه‌های پرداخت‌شده برای مقابله با کرونا، تصریح کرد: در این مدت، ستاد شرکت در تهران (ایمپاسکو) ۱۷۵ میلیون تومان، سنگ آهن سیرجان ۱۱.۲ میلیارد تومان، چادرملو ۶.۲ میلیارد تومان، سنگ آهن جلال‌آباد ۸۰۰ میلیون تومان، فروکروم جغتای ۷۰۰ میلیون تومان، طلای زرشوران ۵۸۰ میلیون تومان و زغال‌سنگ البرز مرکزی ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت کردند.

وی ادامه داد: میزان پرداخت شرکت‌های سرب و روی انگوران ۳۶۸.۲ میلیون تومان، سرب نخلک ۲۸۸ میلیون تومان، پتاس خور و بیابانک ۲۷۰ میلیون تومان، سنگ آهن فلات مرکزی ۲۰۰ میلیون تومان، طلای موته ۱۴۹ میلیون تومان، کک‌سازی زرند ۱۱۰ میلیون تومان، فسفات اسفوردی ۶۶ میلیون تومان، زغال‌سنگ طبس ۵۰ میلیون تومان و مجتمع خراسان جنوبی ۴۲ میلیون تومان بود.

خواجه‌پور گفت: شرکت‌های نفلین‌سینیت کلیبر ۳۷ میلیون تومان، سنگ آهک پیربکران ۳۵ میلیون تومان، زغال‌سنگ گلندرود ۳۰ میلیون تومان، سرب و روی مهدی‌آباد ۲۰ میلیون تومان، مجتمع سیستان و بلوچستان ۲۰ میلیون تومان، طرح زغال‌سنگ خمرود ۲۰ میلیون تومان و طرح تیتانیوم کهنوج ۱۵.۶ میلیون تومان برای مقابله با کرونا هزینه کردند.

اقدامات صورت‌گرفته برای مقابله با کرونا در ایمپاسکو
مدیر ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی ایمپاسکو اقدامات صورت‌گرفته برای مقابله با کرونا در شرکت ایمپاسکو را تشریح کرد و گفت: خرید ۳ دستگاه تب‌سنج و ۲ دستگاه پالس‌اکسی متر برای غربالگری پرسنل و مراجعه‌کنندگان، لغو سیستم ثبت انگشت (حضور و غیاب) و نیز لغو مأموریت‌ها، بازدیدها و جلسات حضوری، تعطیلی رستوران، ممنوعیت ورود پِیک غذا، بسته‌ها و مراسلات، نامه‌رسان و غیره به ساختمان شرکت، از جمله این اقدامات بوده است.

وی افزود: نصب دستمال کاغذی و محلول ضدعفونی در آسانسورها، راهروها و سرویس‌های بهداشتی، ضدعفونی کردن همه بخش‌های ساختمان، تهیه و توزیع گان، شیلد، ماسک، دستکش، مایع و ژل ضدعفونی بین پرسنل و تیم غربالگری، توزیع دستکش و ماسک به پرسنل واحدهای مستقر در ساختمان طالقانی، شیفت‌بندی و کاهش ساعت کاری پرسنل براساس بخشنامه‌ها، غربالگری پرسنل از طریق سامانه ردگیر کرونا و نیز جلوگیری از حضور پرسنل دارای شرایط اضطرار به صورت موجه، از دیگر این اقدامات بوده است.

اقدامات شرکت‌های تابعه برای مقابله با کرونا
خواجه‌پور با اشاره به اقدامات شرکت‌های تابعه ایمپاسکو برای مقابله با کرونا گفت: این شرکت‌ها به‌طور عمده اقداماتی همچون ضدعفونی کردن اماکن عمومی، معابر و ورودی ساختمان‌ها، ادارات و ساختمان‌ها، خودروهای سبک و سنگین، کمپ‌های کارگری و سرویس‌های ایاب و ذهاب در هر شیفت کاری را انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: تعطیلی اماکن عمومی نظیر رستوران‌ها، مراکز تفریحی و ورزشی، تب‌سنجی پرسنل هنگام ورود به سایت، توزیع روزانه وسایل بهداشتی (ماسک، دستکش و ژل ضدعفونی) بین پرسنل، کاهش ساعت کاری پرسنل و حذف دستگاه‌های حضور و غیاب انگشتی و پیاده‌سازی طرح شیفت‌بندی برای پرسنل شاغل، بخشی از این فعالیت‌هاست.

مدیر ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی ایمپاسکو بیان داشت: شناسایی افراد پرخطر در سطح مجتمع‌ها (بیماری قلبی، دیابت، فشار خون و HIV) و فرستان این افراد به مرخصی، خرید دستگاه تب‌سنج و پالس‌اکسیمتر و انجام غربالگری روزانه پرسنل و نیز تهیه و چاپ بروشور و بنر برای اطلاع‌رسانی و آموزش روش‌های انتقال و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، بخشی از اقدامات انجام‌شده در این شرکت‌ها بوده است.

وی افزود: بررسی رانندگانی که تجهیزات و کالا به معدن می‌آوردند و دادن ماسک و گندزدایی کامیون‌های حمل تجهیزات، غربالگری و معاینات بالینی پرسنل، تجهیز دفاتر به محلول ضدعفونی دست، ضدعفونی وسایل و لباس کارکنان مجتمع در بدو ورود و رعایت فاصله اجتماعی در سرویس‌های ایاب و ذهاب پرسنل، بخش دیگری از اقدامات مذکور بوده است.

اقدامات صورت‌گرفته در حوزه مسئولیت اجتماعی
خواجه‌پور درباره اقدامات صورت‌گرفته در حوزه مسئولیت اجتماعی توسط شرکت‌های تابعه بیان داشت: کمک مالی، اهدای اقلام بهداشتی (ماسک، دستکش، گان، الکل و مایع ضدعفونی) یا تجهیزات درمانی به بیمارستان‌ها (نظیر خرید و اهدای ۱۰ دستگاه ونتیلاتور توسط فروکروم جغتای به دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار و مشهد) و مراکز بهداشت شهرستان‌های مجاور، ضدعفونی کردن ادارات و نهادهای دولتی و مناطق مسکونی همجوار، از جمله این فعالیت‌هاست.

وی ادامه داد: اهدای بسته‌های بهداشتی رایگان به ساکنان روستاهای همجوار، اجرای طرح غربالگری و تب‌سنجی گروه‌های حساس روستاییان مجاور در برخی مجتمع‌ها و تهیه و توزیع پوستر و جزوه های آموزشی در شهرستان‌های مجاور، از دیگر فعالیت‌های صورت‌گرفته در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی بوده است.

کد خبر: ۲۵٬۳۰۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha