۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
لزوم ایمن سازی نقاط پرحادثه راه‌ها از مجرای انجمن خیرین راهساز کشور
مدیرعامل انجمن خیرین راهساز کشور تأکید کرد

لزوم ایمن سازی نقاط پرحادثه راه‌ها از مجرای انجمن خیرین راهساز کشور

مدیرعامل انجمن خیرین راهساز کشور با اعلام روند صعودی و افزایش آسیب دیدگان و تلفات ناشی از سوانح رانندگی، بر ایمن سازی نقاط پرحادثه راه‌ها از سوی خیرین سراسر کشور تأکید کرد.

به گزارش بازار به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سید حسین میرشفیع، مشاور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل انجمن خیرین راهساز کشور گفت: در اواخر سال گذشته نقاط پر حادثه کشور به تایید کمیسیون ایمنی راه‌های کشور رسید و ۸۸۷ نقطه به عنوان نقاط پر حادثه اعلام شد که مبانی آماری خاصی داشت بر اساس تعداد کشته ها و تعداد تصادفاتی که در سه سال گذشته رخ داده بود و در سامانه حوادث با بررسی پلیس و سازمان راهداری تایید شده بود.

میرشفیع افزود: در قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب شده است که ۶۰ درصد جرایم رانندگی، به ایمن سازی راه‌ها اختصاص یابد و با توجه به این که سازمان برنامه بودجه موظف به تامین اعتبارات بود، انجمن خیرین وزارت راه و شهرسازی نیز عنوان کرد که در صورتی که اعتبارات قانونی برای رفع نقاط حادثه خیز تامین شود این انجمن نیز ۲۰ درصد هزینه ها را تقبل کند.

مدیرعامل انجمن خیرین راهساز کشور اظهار کرد: بررسی‌های احجام عملیاتی مورد نظر تدقیق شد و مجموعا حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان هزینه برآورد شد که انجمن خیرین راهساز کشور نیز به سهم خود، حدود ۲هزار میلیارد تومان تامین می‌کند.

وی ادامه داد: در این راستا توافق نامه ای با سازمان راهداری امضا شد که بر اساس برآوردهای صورت گرفته، ۲۰ درصد از منابع رفع نقاط پرحادثه و ایمن سازی راه‌ها از طریق خیرین سراسر کشور تامین شود.

میرشفیع پیش‌بینی کرد: اگر ظرف ۲ سال آینده این نقاط ایمن سازی شوند ظرفیت تصادف این نقاط که ۱۰ درصد در سال بوده است کاهش پیدا می‌کند که به این منظور لازم است اقدامات تکمیلی از جمله موضوعات آموزشی و فرهنگی، رعایت مقررات رانندگی جدیت پلیس در برخورد با متخلفان، فرهنگسازی و آموزش و تکمیل پایگاه‌های اورژانس رعایت شود که تمام موارد مذکور موضوعات مکملی است که به کاهش حوادث کمک می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه در سه سال گذشته روند آسیب دیدگان سوانح رانندگی و تلفات ناشی از آن، صعودی بوده و نگران کننده است و امسال نسبت به سال قبل ۱۲.۵ درصد افزایش ثبت شده است.

مدیرعامل انجمن خیرین راهساز کشور یادآور شد: این موضوع یک موضوع ملی است و باید خیرین در این زمینه که با جان آدم‌ها مرتبط است فعالیت کنند.

وی افزود: همچنین از سوی انجمن خیرین راهساز کشور در زمینه محرومیت زدایی و راه‌های روستایی مشارکت جدی صورت گرفته است که خیرین از سراسر کشور، هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مشارکت کرده اند که ببیشترین آن در استان‌های هرمزگان، فارس و یزد بوده است.

کد خبر: ۲۵۱٬۷۵۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha