به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، در پایان ماه دسامبر سال میلادی ۲۰۱۹ مسئولان سلامت عمومی چین به سازمان جهانی بهداشت اعلام کردند که ویروس جدید و ناشناختهای باعث نوعی بیماری با علائمی شبیه به ذاتالریه در شهر ووهان شده است. این خبر در واقع آغازی بر دوران کرونا و پیامدهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و... آن بود.
در این میان آنچه در بلند مدت می تواند به عنوان یکی از مهم ترین وقایع اجتماعی بشر در قرن ۲۱ در نظر گرفته شود، ارتباط شیوع ویروس کرونا با سلامت مردم است. آن چه این شیوع را جدای از مباحثی چون؛ بحران انرژی، بحران سیاسی و...، متمایز کرده، نیاز انسان به غذا و ترس از احساس جهانی گرسنگی است.
شیوع کرونا نگرانیها از قحطی مواد غذایی در برخی کشورها، خصوصاً کشورهای جنگ زده، فقیر و آسیب پذیر را افزایش داده و متصور است که این اضطراب و نگرانی به یک موضوع اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تبدیل شود. از این رو این پژوهش در صدد است ضمن تبیین موضوع و تأکید بیشتر بر کشورها و گروه هایی با ضریب آسیب پذیری بیشتر، به این سؤال پاسخ دهد که چگونه می توان از تبدیل شدن یک مسئله بیولوژیکی و اپیدمیولوژیکی به فاجعه انسانی جلوگیری کرد؟
نظر شما